Avlider med kidsen...

Hej


Idag drog jag ut en tand som jag skulle göra! Alltså jag e så rädd för tandläkaren att jag skakar som ett asplöv och känner mig svimfärdig bara av att gå in där men jag tog mig igenom det...


Efteråt släppte bedövningen och jag höll på att dö... alltså dö!

Saga somnade i bilen och Anton med så jag la mig bredvid deras stolar och försökte sova bort smärtan men gick verkligen inte. Moa skulle gått med en kompis hem men kompisen var sjuk så tack gode gud kunde jag hämta henne och sen kunde hon hämta Casper för mig.


Väl hemma så kunde Moa hjälpa mig att hålla ordning på alla och jag kunde vila en snabbis men det såg verkligen ut som kaos efteråt så fick lägga extrem lång tid på att städa.


Jag begär sällan hjälp men mamma & pappa passade ju barnen under tandläkarbesöket men sen ville jag klara mig själv för vill liksom inte vara skyldig någon en tjänst eller vara den som alltid ber om hjälp och känner att man får lösa det inom sina fyra väggar.


Nu i efterhand så hade jag så behövt hjälp men nu är dagen snart över och jag hoppas kunna få sova inatt

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Men usch så hemskt, hoppas smärtan släpper snart ❤️
nouw.com/louisefreij
Lii76
Lii76,
Tändläkarskräck är fruktansvärt😱 Har det själv och får MYCKET lugnande när jag ska dit. Hoppas du får en lugn kväll och får vila. Kram
nouw.com/lii76
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tandvärk är fruktansvärt
nouw.com/stenhagenbettan