Ärad av att vara influencer på barnmässan

Innehåller affiliate-länkar

Fick äran att bli inbjuden till fantastiska barnmässan i Karlstad och träffa många fina samarbetspartners och var överväldigad av responsen från alla fina företag.

Dessa fina saker kom från dejtboxen.se och bakboxen.se och skall bli spännande att prova och som småbarnsförälder så glömmer man ofta sv varandra så dejtboxen kommer nog bli en hit hör hemma och eftersom min stora passion med barnen är att baka så kommer vi använda dessa redskap flitigt!

Pax monter var rejält välbesökt då de hade väldigt fina erbjudanden och vi är numera stolta över att ha skor till vår kommande 3:a ❤❤❤


Moa fick även simglasögon och en superfräck badmössa som hon älskade och kommer se ut som en liten fisk i vattnet.På plats fanns även herobility med dina multifunktionella flaskor i pastelliga färger och extremt många funktioner.

Med oss hem fick vi med oss en stor flaska till Casper och en pipmugg men sen valde vi en liten flaska till lillasyster också så är vi förberedda där med.

Dessa flaskor går att kombinera hur som helst och man kan byta delar hit och dit vilket är perfekt hos oss

Silja Line bjöd på en härlig kryssning och Moa frågade om vi kunde åka direkt!?! Det är något med små barn och stora båtar så denna kryssning får vi boka snarast!

Kommer visa mer så småningom 😃😃😃

Gillar