Blev inte många timmars sömn i natt heller. Alex kom hem vid 03 och då hade båda barnen äntligen somnat igen och Dylan väckte mig sen vid 07 😋

Idag har vi inga planer på att ge oss iväg någonstans så jag ska passa på att städa, tvätta och fixa ordning. Nellie kommer hem nu på morgonen för att snabbt igen vända och åka på pulk-kalas :)

Jag kan ju tillägga att jag gått på föräldraledigt igen och kommer att vara hemma till juli/augusti :) så nu känner jag att ser finns tid till att umgås med folk. När jag jobbade dessa 3 månaderna så fick ALL min lediga tid till familjen!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I morse så kom Alex hem vid halv åtta från jobbet och Elliot och Dylan hade vart vakna nästan hela natten bortsett från 2,5 timme då dom faktiskt sov. Elliot hade feber och var inte alls glad. Och eftersom vi sover i samma rum så vaknade såklart Dylan också.

Jag hann dricka en kopp kaffe och duscha innan Alex gick och la sig. Sen så år vi frukost och gjorde ordning oss för att åka till skidbacken. Vi var där med Nellie för första gången förra helgen och hon tyckte det var megaroligt att åka skidor så eftersom min syster är här på besök denna helgen så ville dom åka tillsammans. Det var dock svinkallt att stå och kolla på så efter en timme så åkte jag och pojkarna hemåt.

Eller inte hem.. Utan till Alison och hennes flickor för en kaffe och lekstund. :) När jag sedan kom hem så vaknade Alex och åkte hem till en vän han inte träffat på länge. Så ikväll är det bara jag och småkillarna hemma. Men som sover nu och jag är också trött efter natten som var så snart blir det sängen för min del också.

Önskar er också en trevlig helg ❤️

Likes

Comments

sedan jag började jobba igen. Dylan är nu 4,5 månad och tiden verkligen rusar förbi nu när jag inte är hemma hela dagarna. Jag kommer hem kl 16 ungefär och då sätter jag mig ner och pratar och myser med familjen lite innan vi sätter igång med middagen. Sen äter vi och dukar/städar undan och sen är det lugn lek fram tills läggdags kl 19. Klockan 20 försöker jag att vara i säng för att orka upp 05 dagen efter. Dylan vaknar ju en gång under natten för mat och det förstör faktiskt en del utav min sömn att inte få sammanhängande sömn hela natten.

De dagar som jag jobbar kvällen så åker jag hemifrån kl 14. Dessa dagar hinner jag betydligt mer. Dagen startar kl 06 och vi hinner ha morgonmys, ut och leka eller fika hos någon, vi hinner äta lunch ihop och jag hinner natta barnen för deras lunchvila. Dock är jag hemma kl 22 och alla ligger och sover... börjar jag då dessutom kl 07 morgonen efter så går det över ett dygn innan jag träffar barnen igen. Det kan kännas tufft nu när Dylan faktiskt är så liten!

Likes

Comments

Igår eftermiddag kom min vän Madde och hennes familj på fika. När det var dax att åka så snodde dom med sig Nellie hem över natten. :)

Efter BVC besöket idag så åkte jag och Dylan hem till Madde för att hämta Nellie. där blev vi bjudna på både frukost och lunch samt fika :) vid 18 tiden var vi hemma igen och nu håller vi på att byta rum här hemma.

Dessa tjejer har hängt ihop sen Nellie föddes. Dom älskar att leka med varandra men är bara sams i 2 sek och sedan visar sig deras olika viljor ;)


Likes

Comments

Jaaa vad gör man? Ena ungen skriker utav hunger och andra ungen leker rövare.

Likes

Comments

När jag blev gravid med Nellie för 7 år sedan så vägde jag 77 kg. Ökade till 95 kg. Kom sedan aldrig ner till under 86 kg.

Så blev jag gravid med Elliot för 2 år sedan och vägde då 86 kg och ökade till 117 kg innan han föddes.

Jag började gå på LCHF och började träna. Kom som lägst ner till 80 kg.

så blev jag gravid igen med Dylan för 9 månader sedan och hade på inskrivningen en vikt på 86 kg. Samma dag som han föddes så vägde jag 102 kg. Idag väger jag 88 kg och det var 3 veckor sedan jag födde.

Mitt mål är 75 kg. Det är något jag kommer att dela med mig utav här på bloggen. Men jag har några veckors "vila" kvar :)

Likes

Comments

Tänk att jag skulle vart 4 barnsmamma nu. Eller kanske inte.. Nellie hade nog inte kommit till världen om det vore så att den graviditet jag valde att fullfölja faktiskt hade gått vägen. Jag var då 15 år och tyckte då att jag var så mogen och ansvarsfull. Fast i efterhand kan jag se hur bitter jag var på allt och hur trotsig tonåring jag faktiskt var. Jag vägrade gå till skolan och jag hade 400 kr i veckan att leva på (mat,nöjen, cigaretter osv) och trodde med all säkerhet att jag skulle klara av det ekonomiskt. Dessutom levde jag på socialbidrag. Men så ändå... när det skedde var jag i vecka 9 och vi hade bestämt oss.. vi skulle bli föräldrar! Efteråt så kände jag mig så tom. Jag hade ställt in mig på att vara gravid.. så efter detta så valde vi att fortsätta att inte skydda oss och 1 år senare var jag gravid igen och den 8 april 2009 föddes min dotter.

Mer om det kommer jag att berätta senare :)

Likes

Comments

Blev en liten promenad till lekplatsen nu på eftermiddagen för att komma ut lite. Annars har dagen bestått utav tvätt och städ. Men Nellie åkte iväg med sin farmor och kom hem strax innan middagen :)Likes

Comments

Här har vi en bild på Elliot när han var 12 dagar liten. Och en från nutid =)

Han föddes den 12 mars 2014 kl 01:15 med sina 3760 gram och 51 cm efter en igångsättning i vecka 39+4.

Likes

Comments