Då sitter man ner och väntar på å göra mitt hörseltest igen.. bara dryga en vecka tills det blir Sollefteå 30 bast och ska få kolla vad som är fel med mitt öra och skaffa mig en hörsel apparat. Så jag hör igen riktigt sen blir det kanske en operation om det är så att det är de felet som dem tror.. varit halvdöv flera år nu och det ha vare tufft ibland allra helst när man ligger ner i soffan eller sängen och ska kolla på tv så hör man knappt om man ligger med dövörat upp 👍

Jaja hoppas detta besök går fort vill hem hämta mina älsklingar sen mysa ner mig med dem. Mammas ögonstenar för er gör jag allt.

Imorgon fredag så blir det ju skojig dag för Theja som ska åka till backen med klassen med massa fredags kul. Massa go fika det blev hon glad över. Ne nu är det nog min tur att få komma in s det blir klart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snö snö fy vad snö det kommit och kommer inte är det slut en heller kommer inte ta mig ut i morgon måste ju ut är så förskyld och upptäckt en massa Ohag idag så måste in till sjukhuset så år det bara.. urs kommer bli ett rörigt inlägg detta. Ibland måste man ju bara få skriva av sig ..


Barnen är sjuka jag är sjuk och jag ha en stark oro för mig själv av vad jag hittat på min kropp måste få en koll redan i morgon. Mer kommer om det då jag fått veta vad de kan vara för fel..

Barnen blir hemma i morgon med hemskt förskylning som vi åkt på. Vi ska försöka mysa riktigt med massa gotta i morgon efter allt som måste fixas innan.
Idag iallafall börja dagen med ett samtal från sjukan sedan ut och skotta å apotek och handling plus klart så fick ja putta å dra fram bilen som fastna typ 5 gånger men otroligt tacksam att jag ha en sån fantastisk bror som ställer upp mycket för mig :) all kärlek till dig. Har alla ni massor med snö med tro?? Hoppas på bättring i morgon iallafall.: Som sagt ett litet rörigt inlägg.

Likes

Comments

Och mera snö huva så trött på all snö som kommer och det tar inte slut heller är typ insnöad måste ut och skotta senare då de är lite lugnare.
Vi har nyss käkat middag och blev tvär trött i ögonen skulle kunna somna lätt nu. Men sova blir de inte ännu både jag och kidsen sitter tätt tätt i soffan och myser på framför Greta gris.

Jag skulle behöva damsuga nedre våningen då det kommit in massa sten smått smått inge trevligt och kliva på 👍
Imorgon vankas det jobb igen.

Likes

Comments

Varit ledig någon dag nu och jobbade idag och det kändes otroligt skönt efteråt att man jobbat just idag. barnen hade de mysigt hos mormor medans och imorgon är en ledig dag tillsammans hur mysigt blir inte de :)

Nu ikväll ser vi på Pettson och Findus på Netflix en myskväll det gillar mamman snart dax att lägga de små liven för en ny dag kommer i morgon.

Vi har haft en fantastisk bra jul med tomten och tomtegumman var med denna gång så spännande tyckte barnen och ingen blev rädd det va massa kramar
😘. Maten blev supergod tack alla som var med och fira jul med oss love ya al.

Likes

Comments

Som texten helg. Nu har vi tagit helg och det känns fantastiskt skönt att hämta hem barnen tidigare ikväll blir det fredagsmys och en god middag med ljus tänt 😊 känner mig helt galet slut i kroppen efter denna vecka och nu då veckan gått känns det otroligt bra 😀

Hämta max och junie och junie hade gjort massa presenter åt en viktig person som fyllt år kalas tajm i morgon junie älskar just allt med kalas hon är en kalas tjej i morgon blir det klänning på 💕

  • Familj

Likes

Comments

En halvledig dag inge jobb men möte idag plus ska jag hämta hem mina kärlekar tidigare har blivit så långa dagar för dem på föris och skola får otroliga korta dagar med dem och det känns inte riktigt ok så idag blir de tidigare och vi kanske ska åka och käka middag med mormor idag och hennes karln som fyller år idag. Alltid trevligt .

Nu blir det lite kaffe och kanske en liten vila.
Vaknar varje morgon så trött slut även då ja sover hela nätter är som jag varit och haft ett träningspass inatt. Mycket underligt.

Likes

Comments

Halloj i stugan .. är man inget annat en sjuk hela tiden :/ snön är nere på backen nu och jag går runt sjuk hemma när man vill jobba sin korta tid och va ute i snön och leka med sina 3 kiddos.. ringde vc och förklarade mina problem idag och jag har aldrig pratat med någon så otrevlig kall människa.. huva imorgon får jag gå och jobba dålig ingen energi alls och led värk som ej går att beskriva med ord. Men bara bita ihop dessa två jobb dagar och hoppas man kurera sig i helgen. Barnen håller sig friska nu iallafall och det är ju positivt :)


Likes

Comments

Sitter här hemma och försöker få nån ordning

Ny säng inköpt bara invänta huvud gaveln som kommer kanske om 1 vecka cirka.

Barnen är på dagis och fritids
Springer på sjukhuset varje dag nu känns de som på måndag ska jag in på röntgen och kolla magen buken lämnat in mina sista prover idag vill veta vad det är för fel ha sån magvärk sjukskriven 1 vecka till och hoppas jag får mina svar innan jobbet kallar igen.
Är så otroligt trött på detta med min mage och buk :( man känner inte för nått går ner i vikt jag behöver mu gå upp inte ner önska man fick till sitt mående nu håller tummar att det inte är nå farligt :)

Likes

Comments

Vi har haft en underbar dag i junsele djurpark vår dag kunde inte bli bättre...

Lite jobbigt och åka långt i bil tyckte barnen förutom Max. Men det fick en utmärk dag! Det måste göras om tack för idag alla som var med
❤️

Likes

Comments

Lyckliga barn och lycklig mamma haft en bra sommar och värmen är ju kvar men min semester börjar nu avta snart jobb. Och känner mig helt slut ville vara utvilad men icke men lär gå super ändå då man kommit in i det igen :).


Barnen och jag ligger och ser på massor av film blandat och en massa gos..

Ska precis lägga minin och flickorna om ett tag så dem kan börja vänja sig att somna i tid plus jag själv som gärna sitter uppe om kvällarna och ser film eller fiskar och umgås med min bästa vän ❤️Likes

Comments