Car and bike meet & massa annat.

Hej! Ännu ett långt uppehåll blev det här trots att det inte var planerat så. Vi pysslar här hemma och gör små grejer mest hela tiden så jag hinner inte riktigt med bloggen jämt.
Direkt när Rasmus slutade jobbet i Fredags så drog han iväg med några vänner för att dricka lite medans jag var hemma med Athena, på kvällen kom även Elin hit då vi planerade en lite myskväll med massvis av godis och bra filmer. Kvällen blev jätte trevlig och skön. Vi kollade på två filmer och strax efter 3 på natten åkte hon hem.

På Lördags förmiddagen åkte vi på kalas hos Rasmus syskon, där bjöds det på fika ute i solen. Dock fikade jag inte för jag var bara på kalaset en liten stund sen åkte jag vidare hem till Emma för att förfesta lite innan vi åkte in mot Askersund och Car and bike meet. Kvällen blev toppen bra, men nu är jag sugen på en riktig myskväll med godis framför en film med Rasmus eftersom att jag var ute förra helgen också, så denna helg som kommer ska jag inte planera någon utgång.
.. haha
Och igår kom först Elin och Oliwer hit och lekte och sen kom Rasmus mamma och syskon hit och fikade. Så jaa, tiden bara försvinner.

Men nu ska jag ta tag i städandet här hemma, vi har varit hundvakt i en vecka så nu ska jag dammsuga av och moppa golvet. Ha det bäst.


Car and bike meet i Lördags.

Besök av Elin & Oliwer.

Athena leker med faster Linnéa.

Att åka vagn i regnet är kul.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229