Så var äntligen barnens hand och fotavtryck bakom glas och ram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nöjd tjej med nymålade naglar taggar för kalas hos en vän på dagis 👍🏼😀

Likes

Comments

Då var vi hemma igen efter en härlig helg i Stockholm hos Kellys bror med familj. Blev en tur till Naturhistoriska, god mat och trevligt sällskap. Barnen har busat och lekt massor med sina kusiner. Ellen bjöd alla resenärerna på skönsång i tunnelbanan i form av ja må han leva och björnen sover... Supersöt är hon, vår lilla stjärna! På vägen hem blev det ett litet stopp på mall of Scandinavia. Legobutiken och Disneystore var såklart ett måste. Nu sussar barnen sött och nu är det dags för denna mamman att slänga upp fötterna i soffan!

Likes

Comments

Klart vi ska matcha Conversen!

Likes

Comments

Idag blev det badhuset för Kelly och Ellen, hon fullkomligt älskar vatten och utbrast att det här var ju fantastiskt! Theodor och jag tog en tur till bergvik, handlade käk och inhandlade bärbar dvd till bilen. Nu är vi redo för sommarens roadtrippar!

Älskade barn!

Likes

Comments

Idag blev det en tur med båtbussen och lek i biblioteksparken. Skön dag i solen!

Likes

Comments

Idag hade mamma, jag och tjejerna en mysig dag i mariebergsskogen. Vi tittade på djuren, åkte tåget och käkade mjukglass. Nu känns det att sommaren är här på riktigt! Samtidigt tog grabbarna en tur på stan, åt sushi vilket Theodor älskar. Väldigt nöjda barn idag med andra ord!

Likes

Comments

Blev en regnig dag med bakning, städning och lek i trädgården mellan skurarna. Ellen tyckte det var dags för målning av huset.. Nu mongolian och filmhäng i soffan. Imorgon döper vi Selma i faderns, sonens och den helige andens namn. Amen.

Likes

Comments

En av kakorna till dopet blir en Blondie med vit choklad och hallon, jag som verkligen inte är nån hejare på att baka sitter nu och håller tummarna för att den blir himmelsk!

Likes

Comments