MITT DRÖMLIV När bitarna faller på plats

För 4 år sedan blev det du och jag.
Ibland känns det som en väldigt kort tid men vi har hunnit med hur mycket som helst. Men det känns samtidigt som om jag aldrig har levt ett liv innan dig. Att jag en gång inte har känt dig.

Du är fantastisk och har lärt mig så otroligt mycket om livet, om mig själv och om hur det är att ta hand om en partner, att anpassa sig efter ett liv och att inte allt alltid ska vara såsom jag vill.
Med dig så har jag blivit en mindre egoistisk människa och en person som bryr sig otroligt mycket om sina nära och kära. En person som visar känslor på ett helt annat sätt, du har visat mig att det är okej att gråta, skratta, skrika och ja. Du accepterar mig precis som jag är med alla mina bra och mindre bra sidor.

Jag har inte alla gånger förtjänat din kärlek. Jag tycker att du är perfekt på alla vis och jag försöker alltid göra mig förtjänt utav dig. Trots att du säger att det inte behövs så vill jag vara den perfekta för dig.

Vi alla har våra problem men det är ingenting som ännu har knäckt oss, utan det gör oss endast starkare. Jag finner inte ord för hur glad jag är för att du är en sådan stark person och att du orkar kämpa för oss när jag är för svag för att ens vårda eller ta hand om mig själv.
Att du alltid kämpar och vill att jag ska må bra. Du är genomsnäll med ett hjärta av guld. Men du ska veta att jag alltid finns här för att även bära dig.

En sak vet jag i alla fall, och det är att du är den rätta för mig. Rätt på alla vis. Som min sambo, stöttepelare men framförallt som pappa till våra fantastiska barn.

Vilken tur jag har som fick din kärlek. Jag ska göra allt för dig. Jag går genom eld för dig. Och inget ska någonsin förstöra vår lycka. Vi skapar vår lycka och vi gör det hur bra som helst. För aldrig har jag känt såhär.

Du är min trygga punkt. Mitt livs kärlek.
Jag skulle dö för dig.

Jag vill en dag bära ditt efternamn.
För du är min sista pusselbit.
Jag älskar dig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 156 Readers

Likes

Comments

Tänk att för 3 år sedan tog du ditt första andetag och jag fick min första dag som en mamma. Jag var då en ganska omogen och osäker person och visste väl egentligen inte om jag ens var redo att bli mamma överhuvudtaget. För vad visste jag om livet?
Men dagen jag såg dig så visste jag att jag aldrig någonsin velat ha ett annat liv. Tillsammans med din pappa tog vi dagarna precis vad de var och du var en sådan underbar och snäll liten bebis. Tiderna blev ljusare och misstag gjordes mindre och mindre utav mig. Jag lär mig utav dig varje dag och vi växer tillsammans. Du har gjort mig till ett bättre jag och för varje dag vill jag bara vara den bästa mamman som någonsin går att vara.

Och du har blivit en sådan fin och omtänksam pojk som älskar livet och är tacksam för allting i din närhet. Så jag tror att jag har lyckats med ett bra jobb, för hur kan man vara så fin som du?

Två år efter din ankomst så kom även fina Steffy. Din raka motsats, som skulle testa mitt humör, tålamod, ja, gud vet allt. Men trots allt som skedde och trots min förlossningsdepression så tog vi oss igenom de tuffaste tiderna med fyra månaders konstant kolik utan sömn och knappt någon mat. Och lilla Steffy som har gjort mig till kanske den starkaste versionen utav mig själv är jag evigt tacksam att vi fick. Utan dessa "problem" som uppstod så finns där nog ingenting som kan knäcka oss.

Denna underbara energiknippe som nu dessutom också precis har fyllt 1 år ger mig så mycket i livet. Och idag när jag tittar på mina diamanter så bubblar kärleken över och jag kan stirra mig blind på dem båda. Kärleken är villkorslös och jag ska alltid sträva mot att bli en bättre människa så de aldrig sluta vara så fina personer som de redan är ❤

Sist men inte minst så är min bättre hälft den jag kan tacka för exakt allt i mitt liv som jag har nu. Joakim, du är något alldeles extra. Och jag trodde aldrig jag skulle älska någon så som jag älskar dig. Jag trodde heller aldrig att jag skulle känna hur mycket någon uppskattar och älskar mig heller för den delen. Ord finns inte för att beskriva allt jag känner för dig. Du har fått mig växa som ingen annan och du får mig alltid se det negativa från positiva perspektiv för det är precis sån du är. Positiv, omtänksam, kärleksfull, och inte för att tala om, den allra bästa pappan i hela världen.

Jag hoppas det är vi i all evighet för ett liv utan dig vore inget liv alls. Du gör mig så lycklig.

Min fina familj som jag ha fått äran att ha i 3 års tid, och som växer hela tiden. Ni är fan de bästa jag vet. Hjärtat svämmar över av kärlek till er.

Likes

Comments

Fy fanken! Denna femåring är något av det bästa jag bet. Hon älskar verkligen mig och ser upp till mig och jag blir så varm i kroppen av henne för jag älskar henne minst lika mycket och blir alltid så imponerad över hur otroligt duktig hon är 💞

Bilden till vänster är tagen för fyra år sedan när min fis var ungefär ett år och nu är hon fem år och stor! Tur pappa valde att skaffa en till syster för hon förgyller mycket i mitt liv när vi ses och umgås.

Vi har varit på arenan i Bromölla idag, mycket fint 😍 sedan var vi på maxi och träffade alla prinsessor. Nu återstår middag - PANNKAKOR! Nog aldrig ätit de till middag sen typ fyra år haha! Men barnen bestämmer idag och sen blir det måla målarbok, pyssla och äta chips som barnen med valde. Stjärnor med sourcream & onion.

Hoppas de vill se frost en gång till med mig hahahah 😂

Likes

Comments

Idag kom min systerdotter äntligen hem och jag har varit och gosat. Aldrig sett något finare. Och Sandra och Daniel är nog de finaste, lugnaste och mest harmoniska föräldrar som jag vet. Jag blev lugn och trygg och kunde bara njuta av lilla Ebba ❤️ jag älskar henne redan villkorslöst och ska finnas för henne resten av mitt liv!

  • 414 Readers

Likes

Comments

Som många vet så har jag pluggat en del nu på sista tiden och jag har tagit en "intensiv" svenska 2 kurs för att komplettera och få ett slutbetyg. Och idag hade jag mitt betygssamtal med min lärare som jag har nu när jag läser på distans och jag klarade det!!! Ett styck slutbetyg till mig. Idag påbörjar jag religion kursen som kommer vara i 2,5 vecka och jag ska ge järnet. Avslutas lagom till den 16 december och därefter tar jag semester i Egypten. Vi åker redan den 13 men jag får studera där också.

Jag är helt överlycklig över detta. Så nu myser jag en stund med barnen innan jag kickstartar religionen.

Likes

Comments

Jag har inte mått alls bra på senare tid pga mycket som händer i livet dessutom har jag en sjuk kille här hemma som behöver sin mamma under all vaken tid. Julhandling, lite julpynt och städ har varit på schemat idag. Fullt ös. Men imorgon lär jag sova länge och sedan ska dagen bestå av mys med mina guldkorn.

Dessutom ringa min lärare för att summera mitt slutbetyg i svenska kursen 👌🏻

Likes

Comments

Tack Hanna och Fredrik för ett underbart dop för er fina goa lilla Folke! 💞 jag hoppas ni fick en fantastisk dag.

Likes

Comments