Idag har familjen varit på julmarknad på Segerstad. De var mysigt att komma tillbaka (Jag, mamma Emilia, har gått där). Vi köpte lite godis och en bilar grytvante som Abbe ska ha till sitt leksakskök. Vi träffade folk och åt gröt. Abbe och pappa Kent åkte traktor och kollade på alla djur.

Sen när vi kom hem så va vi så trötta så hundarna fick gå och strosa på våran stora trädgård och sen tittade vi på Hitta Nemo. När vi blev hungriga så beställde vi pizza från Höganloft.

Det har varit en mysig dag på alla sätt.
Nu ska föräldrarna sova med. Kram 😊Kent och Emilia 😊

Likes

Comments

I natt kom vår son abbe på 2 år in till vårat sovrum. Han var inte ledsen men desto mer bestämd om att köra ut mig. Det var ord och ingen reson; pappa bort. abbe sova med mamma.  lite gulligt på något absurt sett.  Jag vet att det är fel att gå honom till mötes men jag hade ingen ork att ta den fighten mitt i natten så jag tog min kudde och täcke och la mig på soffan.  larmet gick 05.00.  Jag vaknade av det men somnade om.  vaknade 05.40 igen och då börjar mitt skift 05.55.  Så jag fick hoppa upp och fixa några mackor och dra till jobbet. Tur är väl det då att jobbet ligger 2-300m bort. 

Likes

Comments

Hej våran familj har skapat en ny blogg och vi ska berätta lite om vilka vi är.

Mamma Emilia
Jag är mamma till en underbar 2 åring men när jag var lite yngre trodde inte jag att jag skulle bli mamma. På min 13 års dag så fick jag en stroke och kunde inte röra högra sidan, det tog typ ett år och sen kunde jag gå och röra allt utan min högra arm. Jag har alltid älskat hundar och vill göra något med mitt funktionshinder så jag håller på och utbilda mig till vårdhunds förare.

Vi har tre hundar en Bedligton terrier som har varit mitt allt jag har haft honom sen jag var 15 år (nu är jag 24) Riven heter han och så har vi en Whippet som heter Daddy och en Lurcher som heter Iris som är en gatuhund från Irland men hon är jättemysig och är den hunden jag ska ta med mig till skolan.Pappa Kent.  37 år. Tekniknerd. Smått vetgirig och väldigt glömsk. Pluggade praktisk/teoretisk filosofi några terminer i Lund i väntan på en gudomlig ingivelse om mitt framtida yrkesliv men ingen infann sig så nu jobbar jag på en industri här i nissafors där vi bor. I år har jag jobbat där i 11 år tror jag. Det är nog tur att jag trivs med mitt jobb. Haha

Likes

Comments