Så var årets lucia firande över på dagis, och Vincent vägrade vara med.
Hade fixat (som alla) massor i morse. T om min snälla pappa kom hit med saker jag glömt på dagis och även gamla tomterockar att ha över tomtekläderna för att inte frysa.
Vincent var supertaggad här hemma och dom gick t om iväg innan mig och Bianca för att V var så ivrig, sen när jag 3 min senare kommer dit så har han helt bytt humör. Bara gråter och vill inte vara med, så han hängde runt morfars hals och kollade på alla fina kompisarna istället, så kan det vara! Hehe

Med Bianca på armen och den kalla luften blev det inte klarare bilder än dessa..

Nu väntar kaffe för min del.
Vid 9 kommer Malin & Ellie hit så ska vi testa kyrkis med småtjejerna, kul!

Xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon!
Dags för tidigt lucia firande på dagis, zzZzz men mysigt!
Update med bilder kommer senare! Håll utkik.

Xx

Likes

Comments

Godmorgon, ny vecka!

Medans jag sippar på dagens andra kopp kaffe surfar jag runt för lite måndags inspo..

Och som så många gånger förr faller jag alltid in på Anine Bing, keep it simple och snyggt. Allt från henne skulle gärna få flytta rakt in i min garderob så skulle jag aldrig behöva shoppa ett plagg till ;)

Bilderna är tagna från Pinterest.

Det var en natt med väldigt lite sömn. Bianca hade någon form av antingen nattskräck eller ont/ växtvärk/ tänder? Hon bara skrek och skrek och var helt otröstlig. Charlie gick in och la sig hos Vincent för att få lite sömn innan jobbet men då började han också gråta och strula..

Tillslut somnade Bianca om, på mitt bröst, och försökte jag lägga henne bredvid mig när hon somnat så började skriket om.. min nacke är ganska så stel idag, hehe.

Dags att svepa koppen, klä på oss och ladda för jobb och dagis efter en vecka hemma!

Xx

Likes

Comments

Det blev ett pepparkakshus, efter mycket om och men! Det första åkte i soporna så köpte vi en ny "byggsats". Bra blev det, enligt Vincent ;)

Nu ska vi ta på oss snöslask kläder och ge oss ut på promenad och lek!

Xx

Likes

Comments

Tog igår med mig mina små nissar på en promenad i hopp om att de skulle somna, blev en mysig fredags fika på marsipangården istället!
Och det är väldigt sällan det går så fridfullt till med barnen när man är "ute och äter". Så att säga, 10/10! Myyyz

Idag är det lördag, snöar lite lätt och jag har ingen aning om vad dagen bjuder på. Men vi måste göra något! Kanske en sväng till skogen, baka pepparkakshus/ pepparkakor.. tips på bra helg aktivitet för en 3 åring?

Xx

Likes

Comments

Mycket mat blir det.. hehe.

Fick lite prover häromdagen och idag när tiden knappt räcker till passade jag på att köra en gröt brunch från risenta. Jag är verkligen ingen gröt person men den här får endå 4/10 ;)

Nu dags att slänga på ytterkläderna och ge oss ut i VÅR vädret?! Skönt! Men det får gärna bli lite kallare och snö till jul!

Xx

Likes

Comments

Båda mina barn har älskat detta & även vänners barn som jag har rekommenderat att prova.

1/2 banan mosad med 1/2 avocado - Simple as that!
Bra och mättande för den lilla magen :)

Xx

Likes

Comments

God morgon på er!

Äntligen (!) mår vi bättre här hemma! Det hostas och snuvas fortfarande en del men feber och inflammationer är borta, sing halleluja!

Igår blev det en sväng till stadshotellet här i Trosa för julbord nr1 för mig och Bianca. Gott och mättande hehe. Var skönt att jag gick och fick en promenad hem.
Nästa lördag är det dags igen!

Glömde såklart att ta kort under själva julbordet men det blev lite foajéselfies med B innan hemgång, haha.

Mitt lilla hjärta!

Det var nog bra för oss alla att jag och B försvann hemifrån en stund och Vincent fick vara ensam med sin pappa. Vi 3 har klättrar på väggarna här hemma under veckan och hamnat i en del konflikter, som man kan göra med en 3 åring ;)

Xx

Likes

Comments

Lite D vitamin gör ingen skada. Frisk luft och sol var nog något vi alla 3 sjuklingar här hemma behövde. Packade ner barnen i vagnen och gick en sväng, så skönt!!

Nu sover den äldre ute medans jag försöker underhålla den lilla så gott det går. Det är snabba svängar i humöret, minst sagt.

Xx

Likes

Comments