Idag skulle egentligen Peter åkt med Linus och hästarna till Helena, men det blev lite ändrade planer på eftermiddagen. Så är det när platsen för ridhuset ska rensas rent på träd och högarna med fylle ska flyttas ut. Kommer bli så fint! Planerar och pratar om lampor och underlag till hindermaterial och sarg. Bestämt är i alla fall att ridhuset blir grafitgrått med svarta hörn och kanter.
Bollen klipptes och badades innan vi åkte. När vi kom dit så märkte vi att vi glömt en stor pälsbit under magen. Den får vi fixa imorgon bitti.
Iväg kom vi i alla fall. Bollen började och var fin. Hoppade inte jättehögt idag utan bara stämde av så trekombination och relaterade avstånd satt som det skulle. Nu blir det en 130 på onsdag och en 135 på torsdag för henne.
Anton har lugnat ner sig och Linus har bytt bett till ett kombinationsbett som Royne har hjälpt honom med. Det sitter lite bettejp och på nosgrimman är det lite klisterlinda virat runt. Var fin han också! Linus måste sitta mer stilla på honom och inte skjuta iväg honom då han är så känslig för hand och skänkel. Han går 120 och 125 till att börja med. Hoppas på att den sista nollan sitter nu. Heidi har fått sin nya ponny! Missis Dundee är hemma igen och idag var det premiärtur. Lite skritt och trav på banan blev det! Lycklig Heidi som är så stolt över sin nya ponny.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 1713 Readers

Likes

Comments