I Torsdags tog jag och min barndomsvän Ida en snabbvisit till Stockholm för att besöka Kungsträdgården, och hinna med ett Event på kvällen. Kungsträdgården stod i blom och det var så himla vackert!!
Efter Kungsträdgården åkte vi till Restaurang ART där eventet eller Lanseringsfesten som de stod i inbjudan, skulle hållas. Energidrycken FOCI släppte en ny smak, FOKI original. Inget socker eller koffein, bara nyttigheter. Smaken var identisk med Redbull vilket jag gillar!!

- FOKI original får 5 av 5 klunkar💥

Evenemanget hölls av Erwikcommunication Foto Daniel Ahlberg

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Jag måste bara visa vilken tröttisgullis till son jag har. Här om dagen fotade jag en klädhaul, som för övrigt kommer upp på på min Instagram imorgon, håll utkik. Rabattkod utlovas! Men hur som helst tyckte jag Alvin skulle va med på ett hörn. Han är ju så söt, man vill visa hela världen honom🙈(alla föräldrar förstår).

Tror ni han var lika road som ja? knappast.. stans största gäsp och blunda konstans. Min gofis 💙

På Torsdag ska Alvin få sitt 3-månaders vaccin. Jag gruvar ihjäl mig.. två sprutor, en i vadra lår. Har köpt emlakräm åt honom, får hoppas det hjälper lite i alla fall. Hörde ett tips om att man kunde mata honom samtidigt.. får se hur jag gör. 💉

Gillar

Kommentarer

Wow, vilken fin dag vi har haft!

Inte bara de, jag har även tagit personbästa(säger man så?🙊4kg). Jag, Markus, lilla Alvin och svärföräldrarna spenderade dagen på sjön, korvgrillning och fiske stod på schemat. Tyvärr blir de nog sista anglingen för iår med tanke på att isarna blir skörare inom snar framtid. Hur som helst, JAG FICK UPP EN GÄDDA PÅ 4kg!! Fråga ni mig var den giganstisk!😆

Nu blir hundarna super glada, då torkad gädda är en stor favorit som hundgodis. Eftersom det var sista anglingen för iår, tog vi vara på allt ”hundgodis”. Normalt sett brukar vi nöja oss med någon gädda bara, och alltid släppa tillbaka dom sålänge de inte har skadats förstås.

Gillar

Kommentarer