2 veckor

Nu har det snart gått två veckor sedan jag blev mamma! Livet har helt klart förändras, till det bättre bästa! Kärleken är oändlig och blir starkare för varje dag till lillen. Trotts att man tror gränsen av kärlek är nådd, så vaknar man varje dag av ännu mer kärlek till honom.. svårt att förklara.. men jag är så tacksam över att vara hans mamma. ❤️

Annars då? Jag mår fint.. tycker att jag har återhämtat mig efter förlossningen förvånansvärt bra. Har inte alls ont i kroppen, och jag börjar känna igen mig själv igen. Jag har 8kg kvar, sen är jag nere på min ”vanliga” vakt. Magen har även dragit ihop sig och jag känner mig ganska smidig. Att kunna knyta skorna är inte längre ett problem. Kroppen är fantastiskt!

När lillen sov passade jag på att fota och provsmaka några smoothies och en gröt, som kommer vara ett Instagram-samarbete framöver. Innan jag tackar ja till samarbeten är jag alltid noga med att jag själv gillar produkten, vilket är väldigt viktigt för mig om jag ska kunna rekommendera produkten till er. Jag skulle aldrig rekommendera något jag ogillar bara för pengar. Det är inte hållbart i längden! Sen skulle jag aldrig vilja ”lura” er..
Totalt 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 Av 5 tummar! Gröten är det inget fel på, god att äta varm som kall vilket är smidigt om man är på språng. Den känns extra nyttig eftersom det inte bara är havre i, utan även bovete och frön, + på det! Smoothiesarna var också goda, fresha smaker och prisvärda.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229