VECKANS TACKSAMHET 

En bild från snön, som nu verkar vara ett minne blott.

Astrid <3 Jag hintade ju i förra inlägget om att jag fick en otroligt fin nyhet, som lyfte hela min fredag, och det handlade ju självklart om att min bästa vän blivit mamma. Deras lilla Astrid har äntligen gjort sin entré och har redan gjort världen till en lite mindre hemsk plats. Jag längtar så mycket efter att få träffa den lilla söthögen! Så tacksam över att jag fått vara med och se hela resan, och så stolt över Saga som kämpat sig igenom en graviditet och en förlossning <3

Min Adrian, jag har ju nämnt att mitt primära "nyårsmål" är att försöka vara mer positiv och sträva efter "good vibes" och A hjälper mig så mycket med detta varje dag, och speciellt denna veckan. Han är så himla duktig på att se det bra i varje människa, och tänka efter innan han blir arg vilket är en utav mina absoluta favoritegenskaper hos honom.

Livet i allmänhet. Jag är bara så tacksam för allt jag får vara med om, och allt jag får uppleva. Den senaste tiden har jag verkligen varit duktig på att stanna upp och reflektera. Jag har insett att det finns så många saker jag inte borde ta för givet, och är lite extra tacksam varje gång det slår mig.

  • TEXTER

Gillar

Kommentarer