TANKAR KRING FLYTTEN

Klockan är runt 3 på eftermiddagen, och här sitter jag i soffan framför Musikhjälpen och kikar runt lite på inredning, och inspiration. Ni som läste mitt senaste inlägg vet ju att jag och A ska inleda det nya året med en flytt, och det känns så himla fräscht och uppfriskande att det verkligen blir i årsskiftet också.
Vi har ju nu bott i denna lägenheten i snart ett år, och trots det har vi inte riktigt landat eller känt oss 100% hemma vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att vi hyr i andra hand. Jag har alltid liksom känt att detta är ett tillfälligt boende, vilket det såklart är men ni fattar vad jag försöker säga va? Man bryr sig inte riktigt över att fixa dom där småsakerna som kan göra stor skillnad, eller köpa ny inredning, eller ens orka hålla det fint. Jag om någon är städfreak, och städar gärna ofta för att hålla det rent och fint hemma, men nu har jag liksom inte orkat bry mig. Såklart städar vi hemma, men det är inte riktigt med samma engagemang.
Därför ska det bli så himla kul med ett förstahandskontrakt där vi liksom inte behöver oroa oss om att förlänga kontrakt, eller tänka framåt hela tiden. Nu ska vi ju inte bo där i resten av våra liv, planen är ju att köpa något helt eget i framtiden, men jag och A är inte riktigt där ännu. HERREGUD, Ni fattar. Shit vad jag förklarar mig hela tiden.
Det jag vill komma fram till är att jag är så taggad på att få bygga upp ett hem helt från ruta ett, välja ut färger, möbler, detaljer osv. och därmed få det där lilla extra som gör det till just vårt hem. Mys!
Dessutom är den lägenheten mycket större, så vi kommer äntligen kunna ha vänner och familj hemifrån på besök utan att de ska behöva lägga massa pengar på hotell. Det är nog det bästa med allt.

Här ovan ser ni ju lite av inspirationen jag hämtat främst från Pinterest, och ni ser ju lite utav viben jag går på. Jag älskar det där mörka, mysiga och varma, men jag måste försöka bestämma mig för vilka rum jag vill ha just den viben i. För man kan ju inte ha hela lägenheten i mörka färger.. eller kan man det? Sedan vill man ju ha så pass stabila grundfärger, som passar med det mesta för framåt våren och sommaren tror jag garanterat att jag vill byta ut accentfärgerna mot något ljusare.
Ni hör ju hur jag skenar iväg haha. Jag har liksom inte ens fått nycklarna ännu.

Nu måste jag dock slita mig upp ur soffan och ta en liten runda i regnet med Milo innan jag ska städa lite i väntan på att A kommer hem från jobbet.
Ha en mysig kväll finisar!

Gillar

Kommentarer