TACOS & HOCKEY VM

Hejsan på er!
Tanken var faktiskt att kika in här igår och skriva lite, men det kändes som att dagen gick så himla fort! När jag väl tänkte ta fram datorn var klockan redan halv tio och då kände jag att det lika gärna kunde vänta tills idag istället.
Så vad hittade vi på igår, undrar ni kanske? (Ni ba snälla ingen undrar det haha.)
Nej, men hockey VM satte ju igång igår, så det var ju liksom ingen fråga om vad dagen skulle ägnas åt. I alla fall från halva hushållets sida haha. Jag hade egentligen inget bättre för mig, då jag redan hade tagit en långpromenad med lilla Milo, och resten utav dagen endast bjussade på regn, så en dag i soffan var inget jag direkt klagade på. Om jag ska vara ärlig tittade vi på hockeyn så intensivt där på dagen att vi helt glömde bort att äta. Så runt halv sju på kvällen, mellan två matcher åkte vi och handlade lite snabbt, och tacos var ju liksom det enda rätta vid ett sånt tillfälle. Det proppade vi alltså i oss, medan vi såg Sverige förlora mot Tjeckien, och tillslut somnade gumman faktiskt i soffan.
Vilken livlig fredag va? Knappt så man hinner med i vårt tempo haha!
Idag var det dock andra bullar. (Nej men jag måste sluta med dessa uttryck..)
Vi vaknade ändå hyfsat tidigt, och drack lite kaffe i sängen innan vi tog oss ut på över en timmes lång promenad. Så skönt!
Väl hemma passade jag på att göra lite övningar också, när man ändå var varm om kroppen. Nu har vi egentligen bara ägnat oss åt att plocka i ordning och städa lite här hemma, och resten av dagen är faktiskt väldigt oplanerad. Om jag känner min pojkvän rätt gissar jag på att det blir någon hockeymatch även idag. Jag är dock sugen på att dra iväg till basketplanen en sväng, så vi får se om jag får med mig honom dit också.
Hoppas ni får en härlig dag allihopa så hörs vi snart igen!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men åh så gott med tacos!!nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229