SNAPSHOTS FROM MY PHONE

En kväll då vi drack glögg och slog in julklappar, i ett desperat försök att hitta lite julkänsla mitt i all stress.

Har ju heeeelt glömt bort att nämna att jag färgat mitt hår! Det är väldigt ovant ännu, och jag ska slänga i en toning till innan det är helt färdigt, men det känns kul att vara ljushårig igen!

En bild från premiären utav Rise of the Skywalker. Så bra film!

Hur satisfying var inte denna tacohyllan?

Från måndagens personalfest med Pizza Hut, som bjöd på bowling, hamburgare, goda drinkar och så mycket skratt. En utav de roligaste kvällarna på väldigt länge! Bästa gänget <3

Jag släppte ju nyligen ett liknande inlägg, men jag tycker det är så kul med dessa inlägg där man får se vad folk faktiskt fotar som dagarna, så här kommer ett till!

Hur har ni det i all julstök?

Jag måste säga att jag har en helt ny respekt för alla som jobbar i butik under denna tiden på året. Jag har verkligen underskattat det fram tills att det är jag själv som står där. Hjärnan är bokstavligen talat mos.

Det blev till och med så illa att jag i torsdags fick ett litet meltdown och stormade in i köket för att gråta, mitt under ett lunchpass på restaurangen. Jag råkade ut för en riktigt otrevlig gäst, och bägaren rann liksom bara över. Min fantastiska chef skötte det dock exemplariskt, och var hur förstående som helst. Jag kände mig så oproffsig, och liten i den stunden men hon hade ett riktigt uppmuntrande samtal med mig och förklarade att de alla varit där någon gång, vilket innebar att jag nu officiellt var en i gänget haha. Så bra är hon, och jag är så tacksam över en så bra chef <3

Resten utav veckan har dock gått aningen bättre, och imorgon väntar min sista arbetsdag innan lite julledigt. Jag ser så mycket fram emot att bara umgås med familjen, och äta massa god mat.

Just nu är klockan runt elva på kvällen och jag och A sitter i soffan och ser på den tecknade Grinchen. Så mysig film faktiskt! Efter att jag stängde butiken vid åtta ikväll åkte vi bara raka vägen till gymmet och sedan hem för att äta lite kvällsmat.

Jag tänkte se klart filmen, och sedan hoppa i säng för imorgon väntar en fullspäckad dag.

Ha en mysig helg finisar!


  • VARDAG

Gillar

Kommentarer