SEN FÖRRA ÅRET

Bilder från vår första natt i nya lägenheten.

Nämen hejsan hoppsan, så va det nästan en vecka sedan vi hördes igen. Denna gången har jag dock en ursäkt, och en bra sådan också. Jag har haft mycket att stå i som de vuxna så fint brukar säga.


Senast vi hördes väntade nyårsafton runt hörnet, som jag firade med mina absoluta favoritmänniskor i hela vida världen. Saga och Jonathan anlände i Örebro på måndagseftermiddagen, då de överraskade med att hälsa på mig på jobbet. När de kom hade jag ca 2h kvar på jobbet så de strosade runt i gallerian och mötte upp mig efter jag betat av mitt arbetspass. Vi inhandlade lite sista nödvändigheter inför nyår, och mötte sedan upp A också innan vi tog en fika. Som vanligt har vi så mycket att prata om, så tiden flög iväg, och plötsligt var det läggdags.

Dagen efter var det som sagt dags att fira in det nya året vilket jag tycker vi gjorde med bravur. Det var drinkar, god mat, och överkonsumtion utav skratt. Det var länge sedan jag hade så genuint roligt under en hel kväll, kan jag tala om. Jag verkligen älskar att umgås med dessa människor. <3

Vid tolvslaget, tog vi med oss Milo och vandrade ner till slottet för att kika på fyrverkerierna som Milo som vanligt var helt obrydd över. (Jag är såklart väldigt glad och lättad över att Milo hanterar raketerna så bra, men mitt hjärta brister för varje litet djur som får vara livrädd under dessa timmar eller kanske till och med dör pga fyrverkerierna.)

Där stod vi i alla fall under glitterregnet, och kramade in det nya året samtidigt som vi lovade oss själva att detta skulle bli vårt år.

-

Sedan dess har jag och A varit fullt sysselsatta med vår flytt. På nyårsdagen fick vi massor utav hjälp utav J och S att packa, och dagen efter det kom A's pappa hit med en släpvagn för att hjälpa oss köra allt. Väldigt uppskattat!

Eftersom jag jobbat sen i fredags har vi fått fixa lite saker allt eftersom. Sakta men säkert blir det dock ett hem. Vi trivs verkligen så bra redan, och vi har så otroligt mycket planer som vi vill förverkliga. Jag tänkte att jag ska skriva ett eget litet inlägg om det så småningom.

Idag jobbade jag till 18 innan jag och A åkte raka vägen till den gamla lägenheten för att städa. Fy vad tråkigt det är alltså. Man vill ju bara slippa det gamla när man väl flyttat.

Nu sitter jag i alla fall nyduschad i soffan och väntar på lite grekisk mat som vi unnade oss idag.

Ha en fin lördagkväll!

Gillar