SÅ ÄR LÄGET JUST NU

Såhär ser mitt vardagsrumsbord ut just nu. (Förövrigt är denna Lokan lätt min nya favorit!) Ja förutom alla tabletter då. Jag ville inte riktigt ha med dem i fotot haha. Som ni förstår så mår denna gumma forfarande skit Igår trodde jag verkligen att jag skulle svimma på grund utav min huvudvärk och på det så frös jag så sjukt mycket att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Jag hade dock ingen feber vilket var lite konstigt.
Idag fick jag dock nog, och bokade en tid på vårdcentralen. Så min förmiddag spenderade jag där. Ja, HELA förmiddagen. Jag hade tid runt 10 och blev klar strax innan tolv. Jag fick ta lite prover, samt massa olika kontroller och tester. Dessutom fick det vara två läkare som kollade mig av någon anledning. De kom i alla fall fram till att jag har spänningar i mina nack-, rygg-, och musklerna runt huvudet! Det är alltså det som orsakat min extrema huvudvärk de senaste dagarna. Dessutom hade jag några utslag vid mina revben och läkaren bedömde det som bältros, vilket jag tyckte var väldigt lustigt då jag inte haft ont över huvudtaget. Men men, läkarna vet väl. bäst. De sa att det kan vara mitt försämrade immunförsvar som fått det att blossa upp. Jag har ju jobbat mycket, och stressat en hel del vilket är anledningen till huvudvärken och det i sin tur försämrar immunförsvaret. 
Så det är läget just nu, och nu är det alltså vila som gäller. Jag blev även sjukskriven från jobbet. Jag ligger för tillfället i min soffa med lite youtubevideos i bakgrunden och med en sheetmask på ansiktet. Ska verkligen försöka vila idag. Min fina A städade igenom hela huset igår efter att vi kom hem så jag skulle slippa tänka på det idag. Så tacksam!
Men, eftersom att det kommer spenderas en hel del tid i soffan i några dagar framöver så tar jag gärna emot några tips på bra serier på Netflix eller Viaplay!
Nu blev det ett litet klagoinlägg här, men ibland blir det så och är man sjuk tycker jag att man får klaga lite.
Jag måste avsluta här för att ta av mig masken.
Jag hoppas att ni mår bättre än jag i alla fall. Vi hörs snart igen!

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
gott med melon💗💗nouw.com/elllensvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229