PROFFSIGA BILDER & PT

Usch, mycket selfies här på bloggen nu. Men det blir ju så när man jobbar hela dagarna i en väldigt icke ”bloggvänlig” miljö haha. Dock ska jag börja bli bättre på att börja använda min riktiga systemkamera. Det blir så himla mycket bättre och finare då, bara man orkar lägga ner den där extra lilla tiden.

Jag kom hem för en stund sedan faktiskt, eftersom jag fick sluta himla mycket tidigare än vad jag egentligen skulle. Så skönt!
Så nu har jag hunnit äta lite. Knäckebröd och yoghurt med müsli haha??? Är typ inne i en period då jag är så sjukt trött på varm mat. Kan ju dock bero på att kostschemat jag gått på nu hela november tillåter mig typ endast att äta typ sallad och det är jag så trött på nu haha!
På tal om det fick jag kontakt med en PT idag som erbjöd sig att skriva ett kost samt träningsschema åt mig för en liten peng vilket låter riktigt lockande. Detta schemat som jag går på nu har jag ju i princip själv skrivit ihop, så det vore superroligt att få tips utav ett proffs! Jag nämnde ju innan att jag inte fått de resultat jag önskat utav träningen nu på senaste, så det kanske vore en knuff i rätt riktning?
Jag har lovat fundera på det i alla fall så får vi se sen.
Hade det varit intressant att jag skriver om det i bloggen sen om det skulle bli aktuellt kanske?

Hursomhelst ska jag snart byta om och åka till gymmet. Känner mig inte helt pigg men när man har motivationen så ska man åka dit tycker jag! Det har dessutom blivit lite dåligt med träning de senaste dagarna så det vore bara bra att åka dit.
Efter det så blir det nog bara duschen och därefter serier resten utav kvällen. Ska upp tidigt imorgon också, så det är lika bra att lägga sig i tid!
Hoppas ni får en bra kväll!
Puss & Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229