#NOUWSEPTEMBERCHALLENGE

Trots de höga temperaturerna som augusti bjussat på så sjunger ju denna sommar absolut på sin sista vers. Jag vet också att det är enligt vissa högst straffbart att ens nämna ordet höst innan september börjat, men jag känner att jag tar den risken, och publicerar ett inlägg den 19:de augusti som kommer att handla om just hösten.

-

Det är nämligen så att jag bestämt mig för att hoppa på Nouwseptemberchallenge och för er som inte vet vad det innebär så är det alltså en väldigt rolig utmaning som Nouw fixat åt oss bloggare för att sätta lite extra fart på den där inspirationen som ibland krävs för att orka hålla igång bloggandet. Under hösten kan jag känna att många, inklusive jag tappar inspirationen och lusten till att göra saker och därför passar det ju perfekt med en liten utmaning! För ett par år sedan anordnade Nouw något som hette #nouwautumnchallenge vilket jag tyckte var hur kul som helst. Därför kändes det självklart för mig att hoppa på även denna utmaning. Haka på ni också vetja!

Hos mig kommer ni kunna läsa mycket om min vardag, som ny student, lite modetips som är mitt stora intresse men även lite texter som trillar ur mig då och då.

Hoppas att ni vill hänga med mig i höst!


Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Åhh med kul! Ska bli roligt att få följa med i din höst!
nouw.com/ellendelin
faltinnatalie
faltinnatalie,
Vad kul att höra!
nouw.com/faltinnatalie
linndossing
linndossing,
Glad att få hänga med i höst <3
nouw.com/linndossing
faltinnatalie
faltinnatalie,
Och jag är glad att du hänger med 💞
nouw.com/faltinnatalie