NEW IN

Huuuur feta är inte mina nya babies som jag köpte i fredags när jag och A tog en trip till Stockholm!? Hur aktuellt det var att köpa sneakers nu när det (redan) är oktober kan man ju diskutera i ett annat forum. Eftersom att jag kan ha skor från barnavdelningen så kom jag ganska billigt undan med, så det hade bara varit dumt att inte köpa dom haha. Dom är från JD sports för er som undrar!
När vi ändå är inne på fredagen kan jag ju kort berätta om hur min fredag var. Vi åkte ju som sagt till Stockholm efter att Adrian hade slutat skolan runt 12. Vi tog en sväng på Mall of Scandinavia i väntan på att Denni och Nattis skulle bli klara för att möta upp oss på middag. För er som inte vet är Denni en utav Adrians kompisar, som även är sångaren i hans band. Vi åt en god middag på Vapiano då restaurangen vi hade tänkt gå till blev fullbokad, och vi var inte så smarta att vi bokade bord. Men en pasta satt inte fel det heller, och speciellt inte i gott sällskap.
Resten utav helgen spenderades i Oskarshamn. Jag gjorde inte speciellt mycket alls faktiskt för A hade så mycket att styra med bandet, så jag höll mig mest i bakgrunden.
Nu är jag i Vimmerby igen, efter att A släppte av mig här igårkväll på vägen tillbaka till Örebro. Jag fick beskedet om att de hade anställt en annan på de jobbet jag har varit och sökt, så jag har bara varit hemma. Annars hade jag börjat jobba idag. Vilket suger lite, men jag får helt enkelt söka nya.
Min syster kom hem för en stund sedan, så nu är vi i full gång och färgar hennes hår. Hon är inte så känslig när de kommer till sitt hår, då hon haft alla möjliga färger i det, så det är kul att hon låter mig experimentera lite. Resultatet kanske dyker upp här sen!
Ha en fin måndag hörrni! Vi hörs snart igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229