MOTIVATION FOR THE WEEK

Då var söndagen nästan slut, och för många innebär det kanske lite söndagsångest. Jag själv har varit på jobbet sedan klockan 10 imorse och trots att tanken var att åka hem redan runt 15 så stannade jag istället kvar till strax innan 20 istället då vi inte riktigt hade uppnått målet för dagen ännu och vi var grovt underbemannade.
Något som slog mig som en käftsmäll under dagen var att oavsett hur ens livssituation ser ut så väljer man helt själv hur man vill se den. Jag kunde valt att stanna hemma idag, istället för att hoppa in och jobba men istället åkte jag till kontoret och valde att försöka göra mitt absolut bästa för att bidra till att vi uppnår det mål vi satt. Jag hade kunnat se det som att jag valde att slösa en ledig dag på jobbet, där jag ändå kommer befinna mig hela nästa vecka men jag valde istället att se det som att jag fick en chans att tjäna extra pengar och lite extra tid att bli bättre på det jag gör.
För är det något jag verkligen insett denna veckan så är det att det är endast jag som besitter makten över mitt liv. Det är endast jag som väljer hur jag vill se på saker, och hur hårt jag väljer att jobba för det jag vill. Det är bara jag som kan bestämma var jag vill vara om ett år, och därmed göra det som krävs för att nå dit. Om inte det är livspepp så vet jag inte!
Så istället för att ha ångest över ännu en jobb, eller skolvecka så se det som en chans att krossa dina mål och komma ett steg närmare den versionen utav dig själv som du vill vara.
Det är bara du som sätter gränserna.

  • TEXTER

Gillar

Kommentarer