MITT 2O19

Jag hade egentligen redan bestämt mig för att strunta i en recap detta året. Det kändes som att jag var helt färdig med hela 2019 och ville inget annat än blicka framåt.

Medan det känns och har sett ut som att alla andra varit där ute och levt sina bästa liv, har jag nog haft ett utav mina värsta år hittills på många plan och det är kanske inget man vill spara och komma ihåg.

Min psykiska hälsa eller ohälsa har tagit sig till helt nya nivåer och jag har verkligen fått smaka på ångest så det sjunger om det. Jag har hittat alltfler ocharmiga egenskaper, och rädslor hos mig själv som jag för ett par år sedan säkert hade skrattat åt. Det har verkligen funnits stunder då jag fått ge mig själv den där mentala örfilen och påminna mig själv om vem jag f*cking är. Men mitt i det här fula och tråkiga har jag samlat på mig mycket bra minnen också, och jag tänkte att det är de vi ska fokusera på idag.


- Jag inledde 2019 med en skidresa till Sälen tillsammans med A's familj. Bättre start på ett år går ju inte att få. Jag ÄLSKAR att vara uppe i fjällen.

- Jag såg Architects live för första gången. Trots att musiken de spelar är lite för cool för mig, så var det en upplevelse värd att minnas.

- Jag flyttade officiellt till Örebro, och ihop med A igen efter ett halvår av distansförhållande.

- Efter många om och men fick jag ett jobb där jag lärde känna helt fantastiska kollegor.

- Min lillebror tog studenten, och är numera inte alls så liten längre.

- Jag och A gick på Lollapalooza med våra vänner, och hade time of our lives. Så pass kul att vi faktiskt planerar på att dra ihop ett gäng och åka i sommar igen!

- Jag fyllde 23 (!!!!) och fick en resa till Paris utav min A <3

- Fick uppleva Paris med mitt hjärta OCH Disneyland. Kan ha varit höjdpunkten på hela året.


När man kollar på alla dessa bra punkterna så inser jag ändå att 2019 är ett år värt att minnas. Men vi behöver inte leva kvar och älta det gamla. Jag är så sjukt redo att skaka av mig dammet som 2019 klubbade ner mig i, och ta nya tag i 2020.

Förbered er på ett inlägg med mina mål inför kommande året.

Vi hörs snart igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229