MIN JUL

Hejsan mina vänner!

Hoppas ni haft en helt fantastik julhelg. Jag har i alla fall fokuserat på att njuta av tiden med mina nära och kära och därför har det ekat väldigt tomt här. Jag har knappt haft mobilen i handen under dessa dagar. MUDet är även anledningen till att dessa bilder är i princip de enda jag har från julafton.

Vi började vårt julfirande den 23:dje då vi åkte hem till min familj för att äta lite julmat spela sällskapsspel och fira uppesittarkvällen som är en tradition i min familj. Tyvärr blev det ingen vinst för någon utav oss, men vi hade det väldigt mysigt i alla fall. Eftersom både jag och A var helt slut, gick vi faktiskt och la oss direkt efter att sista bingot var slut och vaknade därmed pigga och utvilade till frukosten på julaftonsmorgonen. Vi åt vår gröt, och skinkmackor innan vi började göra oss i ordning för nästa julfirande.

Strax efter lunch rullade bilen mot Växjö där A's familj bor. Även där åt vi massa god julmat och allt annat som hör till. Eftersom A har väldigt små syskon och kusiner så fick vi även besök utav tomten vilket var väldigt uppskattat.

Även juldagen spenderade vi i Växjö. Det blev en väldigt lugn dag, som vi avslutade med att se Jumanji 2 på bio tillsammans med A's äldre kusin.

Dagen efter rullade bilen hem mot Örebro igen väldigt tidigt, då vardagen kallade igen! Vi har nu jobbat järnet de senaste dagarna, då vi tagit lite ledigt veckan efter nyår i och med flytten. Och på tal om nyår kommer Saga och Jonathan hit på måndag för att vi ska fira nyårsafton ihop. Jag ser verkligen så så så mycket fram emot det!

Sammanfattningsvis kan man säga att jag haft en väldigt mysig jul med mycket skratt, och alldeles för mycket mat. Jag hoppas ni haft det minst lika bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229