MIN BLOGG HACKAD?

God morgon på er, tänkte jag skriva men det är ju inte riktigt morgon längre.
Detta inlägget skulle egentligen upp för flera timmar sedan, men Nouw verkade ha något problem med sina servrar. Jag kämpade hur länge som helst för att först ens lyckas logga in på min egna blogg. Den påstod att mitt lösenord var fel, och när jag skulle byta så fungerade inte länken osv. Ett tag trodde jag att jag blivit hackad haha.
Som ni redan vet tack vare mitt inlägg med veckans planer, så jobbade jag igår och när jag kom hem klockan 21 på kvällen tog jag faktiskt tag i städningen. Tanken var ju egentligen att ta det idag på morgonen, men jag är så fruktansvärt glad att jag gjorde det igår så det var gjort. Det är nämligen en trött gumma här bakom skärmen idag! Trots det vaknade jag strax efter halv åtta på morgonen idag, och lyckades inte somna om.
Efter ett tag sprang jag ner till tvättstugan och kikade om det var ledigt, för att sedan slänga i lite sängkläder i tvättmaskinen så jag slipper ha det liggandes i tvättkorgen. Under tiden tvätten blev klar låg jag bara med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon och kämpade med att få bloggen att samarbeta.
Efter det tog jag bara en långpromenad med Milo, men jag kan säga att den tog emot som attan.
Hela min kropp, men framförallt mina ben är helt mörbultade efter gårdagens långa jobbpass där jag stått och gått konstant hela dagen. (När jag skriver inlägget om mina jobb kommer ni förstå haha!)
Just nu ligger jag mest och försöker vila lite, innan mamma är framme. Hon anländer någon gång efter 13, och innan det hade jag bara tänkt att handla lite samt laga lunch tills hon är framme.
Sedan som ni vet blir det jobb mellan 16 och 20 ikväll.
Hoppas ni får en bra dag!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Det va samma sak med nouw igår, verkar som det är någon uppdatering på g! Kramnouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229