MELLOW YELLOW

Haha det märks att jag har extra fritid när jag lägger tid på mina bloggbilder.
Jag ligger nämligen sjuk i soffan just nu och har gjort det sedan igår eftermiddag. När vi kom hem från gymmet märkte jag att min hosta blivit värre men det var inte mycket mer med det. Runt lunch promenerade jag till stan för att möta upp Hedvig för en liten lunchdejt och kände hur mitt mående sakta började dra sig neråt. När jag väl landade hemma i soffan runt 15 så sov jag fram tills att A kom hem från jobbet.
Vi hade lite planer under kvällen men det var ju tur i oturen att de blev avbokade för jag hade verkligen inte orkat med det.
Idag är det torsdag, och jag hade tänkt följa med Hedvig på en konsert ikväll men vi får se hur de blir med det, då jag nästan mår sämre idag och har knappt sovit inatt. Väldigt tråkigt eftersom det verkligen hade varit kul att få gå på den!
Det är även hur fint väder som helst, men jag tror inte det är någon bra ide att lägga sig där ute som det nu är så att jag har feber.
Måste se till att vila ordentligt idag, då jag har lite jobb på schemat imorgon! Så medan jag ändå ligger här i soffan och gör ingenting, kan jag passa på att skriva på lite roligare inlägg till bloggen haha.
Hoppas ni får en bättre dag än jag finisar, så hörs vi när vi hörs!

Gillar