LET IT SNOW

Äntligen kom snön även till oss! Alltså jag tror ingen förstår min lycka.
Stod i garderoben och vek kläder, när jag plötsligt bara råkade titta ut och skrek till utav glädje när jag såg att det snöade på riktigt, och att den faktiskt la sig på marken.
Såklart var vi tvungna att ta ut Milo för att möta snön för första gången, och han älskade det! Jag hade faktiskt förväntat mig motsatsen då han hatar vatten. Aldrig sett en hund ta större omvägar runt vattenpölar, och verkligen vägra gå ut när det regnar, men snön verkar inte vara något problem.
Jag och Adrian kom hem runt halv fem efter att ha kört hem Dennis som vi haft här över helgen. Istället för att lägga oss i soffan som vi först hade tänkt så satte vi igång och fixade lite saker här hemma som behövts göras ett tag. Vi satte bland annat upp våra spotlights i vår walk in closet och i sovrummet och fyyy vad bra det blev! Ljuset gör att båda rummen ser så mycket fräschare ut, och det blev dessutom fantastiskt selfieljus i garderoben där vi satte in dubbelt så många lampor så förvänta er många helkroppsbilder i spegeln haha.
Det känns otroligt skönt att ha haft en produktiv söndag. Jag har hunnit göra en himla massa och klockan är inte ens nio än så jag har tid för lite soffhäng med mina favoritgrabbar också. Perfekt söndag!
Jag har även en spännande vecka framför mig, med bland annat en julkonsert, biobesök, och julmys med kollegor inplanerat. Ska även ge mig på att baka en kladdkaka med saffranstäcke som jag hittade receptet till på Andrea Hedenstedts blogg. Jag älskar ju saffran så jag tror att det tillsammans med choklad inte kan bli annat än gott!
Jag hoppas att ni haft en lika bra helg som jag!
Vi hörs imorgon igen.
Observera förresten att jag fixat en signering att avsluta mina blogginlägg med, så nu slipper jag skriva "Puss & Kram" varje gång jag avslutar ;)
Godnatt!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer