LATELY

Hej hörni!

Oj vad jag dragit mig för att skriva det här inlägget, med den simpla ursäkten att jag inte riktigt haft tid eller ork. Det blir lätt så när man inte bloggat på flera dagar haha. Idag är det dock sjukstuga hemma hos mig, så nu har jag inga ursäkter.

Jag vet helt ärligt inte när vi hördes senast, men det är nog utan krydd över en vecka sedan. Jag har haft en ganska intensiv vecka, vilket säkert är varför jag är sjuk. Det känns som att alla våra vänner och familj har varit och hälsat på oss samtidigt, vilket såklart har varit till största del roligt, men det blir ju i vissa fall väldigt energikrävande också. Vi är ju verkligen så stolta över vår lägenhet, och det är så kul när våra vänner vill och kan komma hit utan att behöva bo på hotell. Det har dock blivit en hel del sena nätter, tidiga morgnar för mig som skulle upp och jobba, mycket skräpmat och alldeles för lite träning vilket såklart ger sina konsekvenser haha.

Sebastian som var sista man kvar släppte vi av vid tåget på onsdagen, och oj vad tomt det blev i lägenheten efter det.

Så idag ligger jag nerbäddad i soffan med en väldigt sliten hals, smått feberkänsla, en gigantisk kopp te på order av Saga och tittar på Wahlgrens värld. Imorse innan A åkte till jobbet stack han iväg och handlade lite frukt och isglass till mig också. Gulle!

Nu ska jag fortsätta vila upp mig, så vi hörs förhoppningsvis snart igen haha!

Gillar

Kommentarer