GLÖMDE MIN FÖDELSEDAG

Hallå hörni! Jag har ju helt glömt att visa er mina nya naglar som jag fixade i måndags. Detta är första gången jag endast förstärker mina egna, och inte har på förlängning. Jag blev väldigt nöjd faktiskt, då det även är första gången jag fixar naglarna på just den salongen med.

Phu! Jag och A har varit igång och fixat heeela kvällen. Vi har nämligen storstädat hela huset. Eller jag började redan runt lunch, i garderoben som verkligen behövde lite rensning. Med lite menar jag 3 timmars städning! Det var verkligen inte kul, men det finns nog inget skönare än att se allt organiserat och i ordning.
Anledningen till att vi körde lite storstädning är för att vi nämligen ska iväg imorgon. Jag inser nu i skrivande stund att det är min födelsedagshelg i helgen!? Jag har varit helt uppe i allt annat att jag knappt tänkt på att jag fyller år på söndag. Det är även därför vi ska åka iväg till Göteborg i helgen tillsammans med Saga och Jonathan. Därför har jag också lite svårt att varva ner just nu, för det känns som att det är något jätteviktigt jag glömt att fixa. Det är dock inte ovanligt att jag är lite stressad innan vi ska iväg på lite större grejer. Ni som läser bloggen vet ju att jag i princip är stress i egen hög person. Det har typ blivit en del utav min personlighet nu. Haha, nej vad tragiskt det låter.
Jag och A tjuvstartade i alla fall helgen lite, genom att åka till Maxi och köpa oss lite gott att äta framför TV:n. Så nu sitter vi här framför Wahlgrens värld, vilket kan vara det härligaste programmet någonsin. Det och Parneviks. Favvofamiljerna.

Hoppas ni haft en grym dag allihopa, nu måste jag verkligen försöka varva ner lite.
Sov gott, så hörs vi imorgon.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

Sosso
Sosso,
gud va fina <3
nouw.com/sosso
faltinnatalie
faltinnatalie,
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så fina naglar snygging! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
faltinnatalie
faltinnatalie,
tack fina du! kram på dig 💓
nouw.com/faltinnatalie