FACETIME I DUSCHEN

Hello babes!
Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni är utvilade inför en ny vecka. Jag jobbade i princip hela helgen, men jag hann ändå med en del saker efter att jag slutade i söndags morse. Dagen startade med att vi åkte till Saga och fixade lite. Hon har nämligen haft en inneboende som flyttade ut under veckan, och eftersom att Saga är utomlands bestämde jag, Adrian och Jonathan oss för att överraska henne och göra i ordning det lediga rummet till vardagsrum igen så att hon slipper tänka på det när hon kommer hem. Vi kunde dock inte hålla hemligheten tills hon kommer hem imorgon, så vi facetimeade henne mitt i hennes dusch haha. Det blev positiva reaktioner i alla fall, vilket jag är superglad över!
Efter det åkte vi och åt lite på en nyöppnad pizzeria här i stan, innan vi alla var enade om att ett kvällsdopp var det enda rätta haha. Det var så himla fuktigt och varmt under hela dagen, att det bara rann svett om en hela tiden.
Sammanfattningsvis kan man väl säga att jag hade en väldigt bra söndag!
Idag däremot är det måndag och jag är ledig. Jag vet inte riktigt vad planen är än men sånt märker jag nog under dagen. Jag ska i alla fall vila upp mig då förra veckan bestod utav sex lååånga jobbdagar. Därför har jag spenderat största delen utav morgonen i sängen. Snart tror jag dock att jag ska försöka ta mig ut i solen lite. Det är ungefär det jag har planerat idag.
Hoppas ni får en fin måndag allihopa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229