DET ÄR MYCKET NU


PHU! Vilka intensiva dagar de senaste dagarna varit. Att jobba inom service och framförallt butik nu under jultider är ju stressens stress.

Det är liksom så mycket under arbetsdagarna att jag kommer hem och kollapsar om kvällarna. Jag är dessutom så stressad, att jag konstant skiftar mellan olika känslor. I söndags hade jag till exempel ett mental breakdown pga. min nageltjej inte hade några lediga tider de dagar som jag var ledig innan jul. Det löste jag dock ganska enkelt genom att gå in på boka direkt, och hitta en annan salong som hade tid för mig istället. Så igår var jag ledig, och inledde min dag, med att som sagt fixa naglarna. Resultatet ser ni ju på bilderna. Jag blev faktiskt väldigt nöjd! De är verkligen välgjorda.

Resten utav dagen fixade vi bara lite ärenden, handlade de sista julklapparna osv. Senare på kvällen hade vi dock bokat biljetter till premiären av den sista Star Wars filmen! Min pojkvän är ju en utav dessa Star Wars-nördar, men jag kan faktiskt också uppskatta filmerna. Nu under sista filmen klargjordes ju en hel del saker, och det va verkligen en mäktig film som lät en kastas mellan flera olika känslor. Så bra avslut på en ledig dag!

Idag är det i alla fall torsdag, och nu har jag fyra arbetsdagar framför mig innan det blir dags för lite julledigt. Jag inledde min morgon med att spilla en halv kopp kaffe i sängen. Så där var vi ca två sekunder ifrån ännu ett breakdown. Jag orkar på riktigt inte med mig själv när jag är såhär haha.

Struntsamma! Nu måste jag börja göra mig i ordning för dagens långpass på restaurangen. Ha en fin dag hjärtisar!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Kan tänka mig att det är jobbigt att jobba i butik nu! Men dina naglar blev ju gaaalet fina! Kram <3
nouw.com/linndossing
faltinnatalie
faltinnatalie,