AVSLÖJAR EN HEMLIS

Hej från en trött tjej i bilen på väg hem till lilla Oskarshamn!
Jag har haft en väldigt fullspäckad dag, med MASSOR av roliga saker som hänt. Ni kanske undrade varför vi plötsligt ändrade oss och åkte till Stockholm istället för Köpenhamn vilket var tanken från början. Det är nämligen så att jag varit med och tävlat om att få chansen att få jobba med Refunder. Man var med i tävlingen genom att göra ett inspirerande inlägg där man förklarade själva konceptet med deras affärsidé på ett kreativt sätt. Det var alltså collagen ni såg i min blogg för några dagar sedan som var mitt bidrag. Jag kom vidare utav över 1000 sökande till top 50, som alltså då fick åka till Stockholm för en slags arbetsintervju, och dessutom träffa influencers som redan jobbar med detta! Jag har verkligen haft en så himla rolig dag, full utav uttryck och jag ångrar verkligen inte en sekund att jag var med! Nu får vi bara vänta och hoppas på resultat hihi. Jag träffade även ett heeelt gäng goa tjejer som även dem var där för samma sak. Hela stämningen var bara så genuin och härlig!
Efteråt mötte jag upp Hedvig, hennes kusin och kusinens pojkvän för lite mat innan vi drog en snabb runda på stan och sedan började dra oss hemåt.
Ska bli så skönt att komma hem!
Jag är verkligen så nöjd med denna helgen, och framförallt tacksam till Hedvig som velat följa med och stötta mig. Livets jävla vän <3

  • Nära Hölö

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229