Dagens middag fick bli kebabtallrik då Rasmus var den som stod för maten...

Nu är jag färdig äten och måste säga att jag är väldigt varm, man får lite små panik när det varje dag är så varmt (detta trots att det knappt varit sol). Skulle vara jätte skönt att åka till en sjö att bada men om man gör det blir man nog kall efteråt.. hmmm.

XO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Innan jobbet vid 10 så tog jag en trip till Espresso House på Ingelsta och köpte mig lite frukost. Is Chai och en kalkonmacka. MUMS. Väl på jobbet så var det såååå mycket att göra, var överkörd i fyra timmar då jag jobbade över en timme. Nu är jag äntligen hemma, ska se Sundsvall-Norrköping om ca 10 min med Rasmus och till de har jag köpt glass. Det blir en riktig hemmakväll då jag jobbar 11-20.

XO

Likes

Comments

Istället för att jobba 11-15 igår så jobbade jag 11-20. Ett långt pass som gick ovanligt fort och det var skönt. När jag väl kom hem så slappade jag resten av kvällen, såg även Fifty Shades of Grey för första gången, helt ärligt så tyckte jag inte att det var så bra.

Nu är jag utvilad för har sovit länge och för en gång skull inte vaknat under natten ett x antal gånger. Idag står återigen jobb på schemat, fast bara ett 3 timmars pass. Riktigt onödigt om ni frågar mig, men det behövs väl det med.

XO

Likes

Comments

Idag har min kropp en sådan brutal träningsvärk, ÖVERALLT. Ni vet den känslan när man inte har tränat på x antal månader och sen går till gymmet? Man är körd. Så min kropp består utav träningsvärk efter att Julia och jag morgontränade igår och åkte till badhuset med vår lillasyster.

Nu har jag en lugn jobbhelg framför mig, 11-15 idag. Det är en bra tid just nu då det är så himla varmt att jobba. Man rinner bort + att det är ett hav av människor som är sugna på snabbmat i denna värmen. Jag ska åka och hämta Julia snart för hon jobbar samma tid. Så får vi se vad som händer i eftermiddag! 

XO 


Likes

Comments

^ DAGENS LUNCH ^
Idag lyxade jag och Rasmus till det, vi åt räkmacka till lunch innan jag skulle till jobbet. Kort dag på jobbet och nu har jag två ledig dagar framför mig.

Likes

Comments

Här hade vi precis kommit till Arlanda, vi hade lämnat väskor och väntade på att få gå till vår terminal. Vi var nu väldigt hungriga och valde att äta en varsin macka på JOE & THE JUICE.

Vi landade i London och fick genast problem med trafiken. Vänster trafik är ingenting att leka med.. Efter 20 minuters letande hittade vi inchecknings kontoret och fick en karta till vår lägenhet.. som tog typ 40 minuter... ;)

Andra dagen tog vi en mumsig frukost/lunch på Starbucks.

Sen var det dags för shopping, i tre dagar.. Ja ni kan ju tänka er.

Likes

Comments

Idag är det 5 måndagar kvar i skolan vilket är helt sjukt?!?! Kan inte förstå det, alla dessa jävla måndagar är snart över!!
Idag började jag iallafall dagen med grit och helvete vad jobbigt det var 😂 men ångrar inte en sekund nu efter iallafall! Går i skolan till 11.20 sen ska jag till gymmet igen för lite cardio för att sen dra hem och plugga. Ikväll är det match på parken 💙💙

Ha en bra dag/ Julia

Likes

Comments

Idag är jag sjuk, kände redan igår kväll att kroppen var lite slö men idag är den värre. Febern slog till och det blev ingen skola för min del.
Ikväll ska jag försöka få Rasmus att mysa framför tv:n med mig, såg att det gick många bra program.

Imorgon blir jag hemma från skolan igen för att friskna till.

Likes

Comments

Ja, trots att klockan är 12 så säger jag godmorgon nu. Klockan stod på 05.2o som jag sa igår, men trots det så hörde jag ej klockan. Snacka om trött om man inte hör när klockan ringer. Vill även tillägga att klockan hade ringt så pass länge att den tillslut hade tystnat.

Rasmus gick precis till skolan, när han kommer hem sen så ska vi vara barnvakt åt Antonio. ♡ Men tills dess ska jag använda denna tid till lite effektivt arbete. Jag ska PLUGGA!.

HA EN BRA MÅNDAG OCH START PÅ VECKAN.Likes

Comments

BARA FÖR ER SOM UNDRAR.

GRIT STRENGTH är högintensiv intervallträning för en person som vill utmana sig fysiskt. GRIT STRENGTH är till för att stärka din muskelbyggnad. (Det finns ytteligare från och med 2016 FYRA olika klasser, på särskilda gym)

Nordic Club i Norrköping har STRENGTH, PLAYO, CARDIO & SPRINT.

GRIT STRENGTH används skivstång och olika vikter för att öka träningseffekten. Tillsammans med musik olika rörelse, en peppande instruktör så ger den effektiva träningen (ENDAST 30 min) en möjlighet till att förbättra ditt syreupptag, styrka och uthållighet.

BURPEES är en upprepande och vinnande favorit.Likes

Comments