Plötsligt händer det

Nej, vi har inte vunnit på lotto utan den stora grejen är att jag redan ligger i sängen! Dagen har vart lång och jag vill helst avsluta den snarast även fast det vart bra. Jag är bara så in i bomben trött, jag skulle kunna sova i tusen år känns det som.

Den började iallafall vid 6 när Viggo vaknade medans Leah sov vidare till 7 ungefär. Vi åt frukost och mös i soffan innan det var dags att bege sig mot dagis. Lämningen gick sådär då Leah började gråta men som tur var så va Evelina (en av Leahs favoriter) ute och kunde trösta. Jag och Viggo åkte hem och la oss i sängen, där och då skrev jag ju ett inlägg om att Viggo hade svårt att sova men strax därefter vid 11 somnade han. Jag gick och åt lite medans jag kollade på TWD men då datorn hängde sig så gick jag och la mig istället. Klockan hann slå 12.20 och sen typ dog jag, när alarmet ringde 14.10 så kändes det som att jag vaknade ett annat år haha. Snacka om en nap som gått överstyr när man vaknar och undrar vilket årtal det är! Jag gjorde mig iordning innan jag väckte Viggo genom att klä på honom och sen åkte vi för att hämta upp lusen och när båda var installerade i bilen så åkte vi till Ica för att köpa gravljus. När vi kommit ner till minneslunden hann jag mest bara tända ljusen och sen frös både jag och Leah, det blev bara en snabb visit men en viktig sådan. En sak jag lärt mig under de senaste året är att man ska alltid ta den chans man har för lika snabbt som man får dom så försvinner dom igen!

Väl hemma igen hann jag inte mer än att börja med maten innan T kom hem. Det blev ostschnitzlar med ris till middag idag, en klassiker i detta hem. Under kvällen har det kommit barn som gått bus eller godis så jag och Leah klädde ut oss lite för att ”passa” in, vi valde att inte gå och knacka dörr då vi anser att Leah är för liten för att fatta hela grejen men nästa år får hon gå! När klockan närmat sig 19 fick hon ta ett bad och sen krypa ner i sängen, läggningen tog 1.5 timme idag igen suck. Hon har blivit sådär omöjlig igen.

Men nu tänkte jag lägga mig ner och sova innan jag somnar sittandes, Sovgott!

Gillar

Kommentarer