Otillräcklig.

God kväll, T är inne och lägger Leah medans Frida och Tomaz sitter i soffan och kollar tv.

Mini har vart riktigt gnällig idag och jag längtar så tills denna fas är över för nu börjar det bli väldigt påfrestande att vara den enda som räcker för Leah. Jag älskar att vara med Leah och jag älskar att vara hennes mamma men just nu är allt så himla påfrestande, att hon vägrar vara i någon annans famn när jag är i rummet, jag kan inte lämna rummet och hämta någonting som tar tre sekunder utan att hon börja gråta. Det känns inte som om jag räcker till riktigt måste jag faktiskt erkänna och ju längre tid det går desto värre blir det, i början var det ganska roligt att hon ville vara nära och sträckte sig efter en men nu kan jag inte sitta på golvet brevid utan att hon ska upp i famnen. Får hon inte sitta i famnen så små gnäller hon hela tiden, tills öronen blöder. Men som allt annat går det över!

Nu sover hon iallafall och jag ska väll krypa ner brevid henne så fort odågorna går! men innan dess ska jag vara social eller bara ligga i soffan och somna.

Juste det gick bra hos läkaren idag, hon sa att örat har läkt väldigt bra! Så nu håller jag tummarna stenhårt för att slippa några fler besvär med den skiten, nu har jag fått nog då jag trilskat med läkare sedan maj. Just nu har jag en tejpbit för att den ska läka lite till innan det är dags att bli som vanligt! Imorgon blir det en tripp till sjukgymnasten igen suck, har inte alls lust för det men jag kan inte ringa nu och säga att jag inte kommer för då måste jag betala för det besöket och det har jag ingen lust med faktiskt så det är bara att bita i det sura äpplet.

Gillar

Kommentarer