My happy place

God kväll på er, just nu ligger jag inne med barnen i sängen. Dom är väll inte sådär jätte sugna på att sova eftersom dom ätit massa socker på sin farbrors kalas idag eller ja Viggo vill inte somna, lusen har redan svävat iväg. Jag fick ett sms i fredags där deras farmor undra om dom ville komma på kalaset även fast det var min helg och få sa jag som så ”det spelar ingen roll om det är min helg eller inte, vill ni låna dom så är det bara att säga till, jag har dom alla dagar i veckan. Har ni kalas är det klart att Leah och Viggo ska komma!” Jag tycker dock att det är lite underligt att det inte var deras pappa som frågade och kom på den idén men men jag är vara glad att barnen blev involverade och fick komma.

Planerna för helgen blev lite annorlunda då jag fick ett sms av Nicole igår när vi satt i bilen påväg gen från mamma och pappa, Devin hade kräkts så vi vände genast om igen och åkte tillbaks vilket barnen blev överlyckliga för då dom har saknat sin mommo och moffa jätte mycket. När barnen hade somnat igår kväll kollade vi vuxna på film, drack pepsi och åt ostbågar, en helt perfekt lördagskväll helt enkelt.

Nu under kvällen har vi lagat lasagnette, barnen har badat och jag har klippt mina toppar samt rakat Rs hår. Nu ska jag vila en sekund innan det är dags att ta hand om hemmet, puss.

Gillar

Kommentarer