Drömskinka.

Godkväll, ligger i sängen nu och tänkte stänga igen ögonen för idag men ville ge er ett inlägg först. Leah sover och T går och smäller i skåp och glas, han har nämligen slutat snusat och är nu arg och irriterad på allt. Jag är väldigt stolt över honom att han tagit första steget till att göra det och hoppas han klarar av att bli snus fri. För dels är det mycket pengar och sen så försämras både hälsa och tänder av den skiten så hoppas, hoppas!

Idag var ju jag och fixade fransarna, Linn fick godkänt på det praktiska och vi håller tummarna att hon klarar det teoretiska också. Det finns inte så mycket att berätta om det mer än att jag somnade haha. När vi var klara åkte jag hem och hämtade bilen för att sedan dra vidare för att hämta Leah så när F kom hem så åkte jag på en gång. Vi stannade i C för att köpa en julklapp och matlagningsgrädde till middagen ikväll som bestod utav drömskinka och ris, SÅÅÅÅ FRUKTANSVÄRT GOTT!!! Sist jag åt det var typ när vi bodde i Älta, det var så himla längesen men lika gott nu som då och simpelt dessutom. Efter middagen slog jag in lite julklappar medans mini röjde, T låg i soffan och Tomaz spelade dator. Vid 19 gick T in och la Leah för att hon blev så gnällig och hon somnade bums, då passade jag på att krypa ner framför TWD och en film. Det är liksom det som hänt idag!

Imorgon bitti blir det till att ringa Aleris för att få tid till att ta bort mina stygn, jag har redan haft dom 2 dagar längre än "rekommenderad" tid. Klockan ringer 8 så det är dags för denna ur trötta mamma att sova! Sovgott❤️

Gillar

Kommentarer