☆ Härliga påsk och veckans instabilder ☆

Barnens badkläder kommer från KULING, du hittar dem HÄR


Hej på er,

Vilken underbar påskvecka vi haft. Jag är så tacksam över att vi har möjlighet att låta barnen vara hemma på lov och större delen av veckorna. Det är blandade känslor inför att Vide börjar i förskoleklass i höst och måste gå varje dag 💖 men det ska samtidigt bli så himla roligt för honom, han är såå taggad på det!


Hur som helst har den senaste veckan varit full av picknickar, grillningar, lekparkshäng, trädgårdsfix och påskfirande! I torsdags tog vi även med barnen till Fyrishov och det är så kul att se hur modiga dem blivit, bada är ju verkligen roligt för hela familjen! I fredags åt vi påsklunch hos pappa och Christel där barnen också fick gå på äggjakt. Sen åkte vi vidare till mamma och Micke för påskmiddag och ännu mer påskpaket! I lördags när barnen vaknade hade påskharen även varit hos oss och gömt ägg så det gick inte direkt någon nöd på dem i helgen 😄 vi fick även besök från Nyköping i lördags och avslutade kvällen hos kompisar med lite grill! Som sagt en fullspäckad och rolig påskvecka.


Nu är vi tillbaka till vardagen igen med ridning för Vella Imorgon, superkul tycker hon! Hampus har även planerat om sina arbetstider denna vecka och kommer jobba ända till måndag, men tar istället ledigt en hel vecka sen. Den veckan planerar vi nämligen att börja bygga vår nya uteplats, och det ska bli såå skönt!!

Den senaste veckans instagraminlägg Facklinges


#barnrum #barnrumsinspo #inredning #interiör #familj #familjeliv #barnkläder #heminredning #kidsroom #påsk #mammaliv

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229