Det var så mycket som hände i januari. en månad som alltid är full fart på.
Mitt inre krig har varit en jätte upponer gång. Känt mycket och kämpar fortfarande med att hålla mig och min själ i harmoni.

I grunden har månaden varit bra, jag har lyckats på några punkter i denna obalanserade månad. De andra, tja det får jag försöka lyckats bättre med i februari.
Jag tror inte någon lyckats fullt ut med allt på en månad. Så som jag ser det. Är det nyttigt att våga misslyckas och sannerligen lära sig att det är så det fungerar. Men nu väntar en ny månad runt hörnet. Jag kanske till och med lyckas bättre med den. Med mina egna små mål. i nuläget mår jag som bäst när jag bara är med mina närmaste. Och jag till helgen blir det att ta igen sig. halva veckan har snart gått- halleluja!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

har ni nån gång blivit sån där små ätate när man ställt fram sallad?
Jag är verkligen en sån där Småätare före middagen ställs fram.

gick underbara promenader i en strålande solväder. Hur kan man inte låta bli att njuta av dess charm och värme. Lät Nikki springa lös och hoppa i de olika snödrivorna. galna vinterhund.

Likes

Comments

Jag kom in i rytmen och tappade den. I min världfinns det inga hejdundrande lååånga lyckorus stunder. Utan i min värld kantas det av brister, motgångar i olika doser. Men för att vända på det hela, det går över.
Har alltid nån form av svacka, då jag går ner i sunkträsket och tar på mig i stort sett vad som än ligger framme.

Resten av min kväll, ska jag iallafall njuta av min underbara make som lagade god husmanskost middag och en julmust- thats a must ;-)  se film och tänka framåt. imorgon är det en ny dag och jag ser faktiskt fram emot den.

Likes

Comments

Jag lyckades att faktiskt pallra mig till gymmet idag och därmed har jag bockat av mitt måste för denna veckan.
Det är underbart väder och jag hade en sådan där enorm LUST atttill gymmet. Jag hoppas att det håller i sig.

En vän till mig säger det ofta: älska det liv du har och tycker du inte om den du är, så får du lov att ändra på det. Men acceptera att detta är ditt liv. OCH bara du kan leva det som du vill.

Längtar även till min födelsedag, dock lämnar jag 30 spåret, men vem vet? det kanske blir bra det med. kärlek till er där ute 💖

Likes

Comments

I morse när jag vaknade så drog jag på mina träningsbyxor och topp innan jag gick till jobbet. Väskan med träningskorna och hänglåset till skåpet åkte också med. Det gick lätt på jobbet och jag tänkte " javisst f*n, Jag orkar ett pass idag med!"
Kom hem tog med bästa hunden till parken och lät henne springa av sig.
Fredags morgon fick i positiva vibbar och lunchen efter allt fick jag i mig. OCH nu började hjärnan tänka "wow, det gick ju bra det här"

Inte varje dag både inspiration och motivationsviljan är på plats. Men så himla skönt när den väl infinner sig. Fast inombords har jag ett likgiltigt mående idag, varken glad eller nere så ja. dagens ord passar nog med likgiltighet och ibland kan även de bara vara bra.

Ska snart tappa upp ett bad och bara njuta. kvällsarbetspassey lär gå bra det med ❤ trevlig helg på er goingar!

Likes

Comments

Himmel och pannkaka vilken vecka. Det har gått bra med utmaningen. Vandrade lite upponer på vikten men i slutändan så väger jag 0,5kg mindre än för en vecka sedan. Så stolt över att jag försökt med detta.

Dock har jag verkligen haft en neråt dipp idag, dagen känns tung och orken vill bara inte infinna sig på rätt nivå.

Jag antar att detta är ganska typiskt mig. Må super ena dagen för att totalt kraschlanda nästa andra dagen. Men man får försöka rycka upp sig. Ska planera min födelsedag som är snart är här igen *glup* det går så fort ett år alltså. Det ändå jag kan säga nu är att fylla 30 var som en befrielse. Jag kunde landa mer i mig själv och lägga mycket onödiga saker på hyllan. Dock är mitt jag lite kluven då och då. Antar att pressen slutar aldrig att trycka på i konstiga endar.

Ja nu blir det att knalla iväg till stan om en stund och utföra en del ärenden och försöka rycka upp sig så gött det bara går ❤

Likes

Comments

Jag vill tro att denna motivationsanda håller i sig och att livet är enkelt. Iallafall just idag så känns det lätt och jag valde att köra ytterligare ett gympass denna veckan bara för att jag kan och vill. Dagen idag är grå och nästan dyster utomhus. Men inombords är jag bara glad och jag har uppenbart en bra moods till mitt inre just nu. Jag kan se på mig själv och tycka "amen visst fan" idag bara vi kör!!

Just den känslan önskar jag att jag ägde VARJE dag. Att vara otroligt nöjd över vad jag än presterar. i nuläget så kan jag levadet. Jag är inte perfekt men med min lilla kroppslängd och mitt ganska egendomliga utseende så klarar jag av att vara just MIG idag. Fantastiskt va?!

Likes

Comments

För att peppa mig själv att gå till gymmet den här veckan gjorde susen när jag investerade ett par nya gymdojjor.
Jag klarade även av mitt mål i min enkla utmaning. Jag har visserligen inte gått ner men jag har varit betänksam med mat och jag gick till gymmet idag som jag planerat. Det fanns en period då jag tyckte de var busenkelt att besöka gymmet, gärna upp till 4 gånger på en vecka. Men tyvärr under de senaste två åren har min ångest och inre kamp motarbetat mina besök. jag klarar inte av att på grupppass längre, men jag ger inte upp.
I livets bekymmer så kommer det guldklimpar till stunder som bygger upp en igen. När det kommer till kroppsideal idag så har jag verkligen inget. Min kropp är som den är. Jag kan förändra den, men jag dömmer den inte. istället för att köra 365 dagars träningspass och lova en massa som är omöjligt att hålla, sätter jag upp små mål för mig själv och njuter när jag klarar av dom och är det tvärsom så får jag försöka igen vid nästa tillfälle 💖 skam den som ger sig 💖

Likes

Comments

Gårdagen gick relativt bra med maten men motionen blev inte så effektiv då min lille vovve ville bara hem  (pga allt pang pangande) somnade 03.45 imorse efter en morgon tur i lugnet (trots fyllekajor som alltid är påväg hem vid denna tidpunkt) vaknade upp och mådde bra, så maken och jag bestämde oss för att dra med några goda vänner och äta årets traditionella första PIZZA.

inte kanske de hälsammaste valet men har hållit igen på läsk och annat så idag fick jag unnat mig en bit. Dock är det allt jag ätit idag då jag vaknade så sent.

Nu blir det sista promenaden för idag och imorgon väntar arbetet och nya tag 💪😄

Likes

Comments

det är tredje dagen i utmaningen och de har gått ganska bra. Jag har ätit mer protein och mindre portioner. Motionerat lagom då jag haft en liten förkylning som hälsat på.
Men minskat ett halvt kilo. det fungerar för mig.

Helt galet är också att detta år är snart förbi. för att göra en liten tillbaka blick och bästa moment det här var naturligtvis att bli min mans fru. OCH idag har vi varit gifta i en månad

Likes

Comments