For bare noen få uker siden, tok jeg initiativ til å arrangere en liten sommerfest ute på terrassen vår. Den begynte i kveldingen og jeg inviterte venninner og en kompis av meg bort. Min mor lagde en god pastasalat og salat tilbredt med foccacia brød og tsatsiki til, mens jeg stelte istand utenfor med drikke å gjorde det klart for besøk. Det var meldt opp til flere varmegrader, men overskyet den fredagen. Så vi satset på fint vær.

I løpet av kvelden hadde vi det kjekt og folk stor trivdes med herlig musikk og god kommunikasjon. Så heldig som vi var, fikk vi en "Wild sunset" den kvelden og den var det mange som var oppmerksom på. Dette gjorde at kvelden ble ekstra idyllisk!

Takk for en bra kveld, og for en fin start på sommerferien!

  • 96 Lesere

Likes

Comments

​Hei og velkommen til mitt første innlegg her på bloggen! Jeg vil først og fremst informere dere om at mitt navn er Yesica, og jeg er en 17 år gammel jente som strekker seg 1.54 cm over bakken. Jeg kommer fra Åsane i Bergen by.

Dette med å blogge er noe jeg ikke har eller har hatt noe særlig mye erfaring med tidligere. Grunnen til at jeg vil starte å blogge, er fordi jeg har som oftest mye på hjertet og tanker jeg ikke får sagt eller delt med andre. Jeg føler at dette med å blogge kanskje kunne falt i smak hos meg, og at det vil være en kjekk ting for meg å drive på med i min hverdag.

Hoved fokuset på bloggen vil bli basert på min hverdag framover. I tillegg vil jeg skrive litt om mine meninger om ting og om mine meninger tilknyttet til temaer som er relevante i samfunnet. Andre ting jeg kommer til å blogge om er tidligere opplevelser og ting som lar meg inspirere.

  • 96 Lesere

Likes

Comments