Så det var ett jävla tag sen. Vad har hänt. Jag och min partner har gjort slut för ett tag sen,jag har rakat av mig håret och det bästa av allt JAG HAR SOMMARLOOOOV. På fredag åker jag till Danmark och jag har ganska mycket ångest över det:( men hoppas allt blir bra jaddå. Och i september så åker jag till Italien Yas bitch. Men vi hörs någon gång hejdå bajskorv

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 31 Readers

Likes

Comments

Fan också,glömde att blogga i helgen MEN jag har varit med en person i helgen så jag har inte haft tid och min mobil var död hela söndagen förutom på kvällen och då hade jag inte en tanke på att blogga haha
Men here i am och jag vet inte vad jag ska skriva om hehe,men jag slutade skolan 14:00 och har hämtat min syster och åkt på granngården precis så nu är jag påväg hem och är hemma vilken sekund som helst,iallafall är jag så sugen på pizza):Men vi ska äta korv och mos):<<<<Men jag får iaf mat haha.
De va de typ HEJDÅ

  • 63 Readers

Likes

Comments

HEEEEJ
Förra gångerna jag bloggat så har jag bloggat en gång i månaden typ,men nu ska jag försöka upd varje dag,det kan bli stressig sen när jag börjar skolan osv,men men jag försöker.Just nu ligger jag bara i soffan och gör inget speciellt,jag har ätit tacos med familjen haha det var gott. Jag fyller år om ca 3 månader och jag är så dålig på att önska sig saker,alltså en airboard är fett swaggiga och har länge läääänge velat haft en så jag önskade mig en,det fanns en för ca 2000kr vilket är billigt för de brukar kosta 5000kr eller mer så ja,annars tänkte jag en dator,jag vet datorer är dyra men våran är trasig så jag kan inte Göra något typ,och jag hittade en för 9000kr ungefär,jag vet inte.
Men jag funderar på att önska mig smink men det är bara ibland jag har orken att sminka mig så jag skiter i det.Alltid när det inte är sånna här dagar då man får paket då vill jag ha saker hela hela tiden men nu kommer jag bara inte på vad för något som jag vill ha,så sen när min födelsedag är över så tänker jag typ bara "varför önskade jag mig inte det" så går jag runt och tjatar om det hela dagarna haha.Är det bara jag som alltid dagen innan ens födelsedag bara kan inte sova,alltså det går verkligen inte,det är som en spärr för hjärnan att nej du får fan inte sova nu.
Oj detta blev ett långt inlägg,hoppas det inte gjorde något.

HEJDÅÅÅ

  • 75 Readers

Likes

Comments