Asså nu ändrar jag mig. Som jag sa förut ska jag försöka lägga upp nått varje morgon och kväll men det kommer jag aldrig att orka.. Haha men iaf

Ny vecka med tre kommande prov.. Blir en pluggvecka med belöning till helgen isf 😏 funderar på att boka tid med min kurator då vi inte har pratat på evigheter och att det är dags att lätta på trycket, det är inte något mina nya vänner ska behöva ta. Iaf så trivs jag bra i min nya klass och hänger med ett par otroligt härliga människor och känner verkligen att mitt liv har fått en positiv vändning. Nu står jag bara inför utmaningen att inte bli för fast vid en tjej jag har börjat gilla, vill verkligen inte att jag ska fastna i samma rum som förra gången. Haha låter som om jag är en besatt person men Aa jag har lite problem med sånt.. Hur som så är vi iaf vänner så man ska ju inte klaga. Nästa steg är väl att intala mig själv om att jag nån gång kommer träffa den rätta. Alltså varför jag pratar så mycket om det är för att just efter händelsen i nian så har jag sånt sug efter att visa att även jag kan ha ett värdigt liv, liksom när man ser på andra personer så tänker jag nästan alltid att de tänker på mig som en person som aldrig kommer komma nån vart. Jag känner verkligen att en person att dela livet med skulle hjälpa mig stort även fast det inte är enda anledningen till att va tsm med nån såklart 🙈

Men ja ska dra nu så hörs senare, Trevlig vecka 😋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallo! Vet att detta blev ett sent inlägg men hade inte tid och ork att göra det innan.

Asså jag är trött på att va den personen som alltid hittar en person som man är otroligt intresserad av men aldrig blir den personen som delar dennes liv. Innan jag kom över henne trodde jag inte på att jag kunde bli kär i någon annan. Men tvärtom så har jag sedan dess velat ha ett riktigt förhållande, alltså vara med en person som man gillar och blir gillad av. Jag har nyligen kommit underfund med att jag kan inte hantera kärleks känslor. Kolla bara på vad som hände förra gången.. Allt har sin förklaring i mitt tidigare inlägg angående min asperger osv, att den förstör något oerhört mycket när det kommer till att hantera starka känslor. Mitt liv från i vintras till nu har varit otroligt bra. Men nu har jag insett att jag kanske har ett större problem än vad jag trott. Asså om jag kommer känna samma sak varje gång jag blir kär så är det inte konstigt om det leder till självmord, vilket jag inte vill. Men tanken att gå tillbaka till Bup och sitta i det där förbannade väntrummet varje vecka får mig att kräkas. Min familj har aldrig varit så splittrad och sårbar som den var förra hösten. Mamma och Pappa påpekar varje gång att det är så skönt att inte behöva besöka Bup för att prata med Psykologen, (Jag går fortfarande dit, fast enbart för medicin). Och jag känner att jag vill verkligen inte oroa mina föräldrar igen.

Den här tjejen som jag är intresserad av har fått reda på att jag känner på ett visst sätt och jag ville verkligen inte att hon skulle få reda på det. Av erfarenhet ville jag vänta längre eftersom att jag begick samma misstag förra gången. Men den här gången kan jag inte riktigt klandra mig själv. Hon hade en aning om att jag gillade henne och därför frågade hon det, först tolkade jag det nästan som att hon kanske hade egna liknande tankar men snabbt förstod jag att det var tvärt om. Jag blev otroligt besviken för jag ville verkligen inte att det skulle komma fram på det här sättet och jag känner bara för att trycka ner ansiktet i kudden och gråta. Jag mår just nu inte dåligt över att fått reda på hur hon känner utan mer att allt blev så fel. Jag hoppas verkligen inte att jag hamnar på ruta ett igen för det skulle betyda undergång. Hon är en så oerhört fin och trevlig person och bara att se på henne gör en varm. Hon har själv haft problem så man delar ju erfarenhet. När jag ser i hennes vackra ögon kan jag ana känslan av något tungt och jag vill egentligen bara krama om henne och säga att allt blir bra men men..

Jag funderar på att träffa min kurator då jag sa till henne att vi skulle ses efter påsk men det blev aldrig av. Hon undrar säkert hur allt har blivit. Och jag hoppas verkligen inte att hon rekommenderar att ta kontakt med Bup igen. Men aa..

Kommer nog ett längre inlägg om detta igen imorgon så. Men kände att jag behövde skriva av mig. Nu ska jag filura ut ett meddelande så God Natt!

Likes

Comments

Tja! Sorry för sent inlägg och inga inlägg igår. Men var sjukt trött så.. Aa hoppas ni förstår

Som jag sa i Fredags så ska jag berätta lite om vad som hänt mig tidigare osv så att denna blogg blir mer förstårlig senare. Men iaf så började allt typ i 7an då jag blev totalt förälskad i en tjej i min klass. På den tiden hade jag varken erfarenhet eller mod och dessutom var man ju sjukt omogen så.. Men såklart skickade jag ett meddelande till henne och sa vad jag kände. Som väntat fick jag ett negativ svar, och det är liksom inte så konstigt med tankte på att vi knappt pratat liksom..

Men hur som så började det jobbiga inte förens påsken 2014 . Jag snackade med henne på Kik av den enkla anledningen att jag typ inte kunde hålla mig borta från att ha kontakt med henne. Hon såg väl inte det som ett problem att jag gillade att prata med henne utan hon försökte väl hjälpa mig. Hon tyckte att det var viktigt att man inte bara dissar en person som gillar en själv. Men hur som så råkade hon av misstag formulera ett meddelande fel och det kom ut att hon inte var oskuld.. Det kanske inte var en son står grej men för mig rasade världen. Jag ville ju inte att hon skulle vara med andra killar även fast jag inte har något att säga till om osv. Men tror ni förstår vad jag menar. Hur jag sen reagerar på detta är ganska ovanligt tror jag... Först kände jag att hela världen gick under och att det inte var värt att leva. Så tror ni inte att jag skrämde upp henne med att skicka bild på att jag tänkte hoppa ut i det iskalla vattnet från ett högt berg? Detta låter ju verkligen brutalt för en sån grej men, aa allt får sin förklaring senare.

När jag sen kom hem så var pappa rasande. Hon hade ju såklart berättat för sin pappa osv vilket hade varit konstigt om hon inte gjorde.. Men iaf så blev jag lagd i akut kö på BUP och veckan efter så satt jag hos psykologen. Efter två månader fick jag göra ett test och de drog slutsatsen att jag har asperger. Men en mycket låg en. Alltså de förklarade att jag har inte alls några sociala problem vilket typ alla med asperger har så.. Men mitt asperger problem är att jag har otroligt svårt att släppa taget om saker och kan må väldigt dåligt över saker jag bryr mig mycket om. Just här så är det ganska tydligt, någon jag kände otroligt mycket för kände inte samma och efter ett tag blev det som det blev. Men jag började äta en medicin mot depression som jag fortfarande äter.

Iaf ett halvår senare runt början av september (Första terminen i nian) så var vi på klassresa i London. Ända sedan slutet av 7an så har mitt intresse för London och Londons tunnelbana vuxit snabbt och jag såg verkligen framemot den här resan. Jag och min kompis var nog de två som hade mest längtan och förväntan på den resan, Men jag var orolig för att jag skulle må dåligt. För hela tiden sedan den där påsken hade jag mått sämre och sämre. 

Men hur som så kom då dagen vi skulle flyga till London. Pga att jag mådde dåligt var jag inte lika exalterad när vi för första gången gick ner i tunnelbanan på Heathrow. Jag hade liksom föreställt mig att jag sprang direkt ner och kollade runt, men så var det inte . Men väl framme ställde vi bagaget i bagagerummet på hotellet och letade efter nån bra lunchrestaurang i området kring Notting Hill där vi bodde. Vi käkade och sedan följde vi planen som lärarna hade gjort för resan. Harrods i Knightsbridge, och Hyde Park första eftermiddagen. Jag glömmer aldrig den stunden när hela klassen var vid Marble Arch och alla var sugna på att typ shoppa och ha egen tid. Vi hade gruppkort i tunnelbanan så jag och min kompis kunde egentligen inte åka. Men vi pratade med våran lärare Nina och hon tyckte som vi, om någon kommer på oss så får vi väl säga att vi inte visste. Men den gången när jag och min kompis själv gick ner i tunnelbanan i London kommer jag aldrig glömma. Marble Arch är inte en jättebra station enligt mig men eftersom att det var första gången så betyder den ändå ganska mycket för mig xD 

Vi skulle vara där i 3 nätter alltså fyra dagar. Resans sista kväll satt vi tio pers inne i ett rum (inklusive henne) och körde "Jag har aldrig.." jag tänkte att det kanske inte var en så smart ide men jag ville inte sitta själv på hotellrummet. Jag hoppades på att folk kanske hade fattat att jag mådde dåligt och kanske kunde dämpa ner skvallret lite. Men nä såklart inte.. Efter ett tag spårade leken ur och typ vissa satt och pratade och vissa bara lyssnade. Men så frågar hennes ex henne om vem/ vilka hon hade legat med. Och såklart tänkte väl jag att hon bör väl ta hänsyn eftersom att jag visste att hon var 'lojal' mot mig. Men nä, då svarar hon glatt; A och B. Precis i det tillfället blev allt typ som i filmer när en bomb exploderar i närheten och du börjar tjuta i öronen och allt går lite i slowmotion. Mitt hjärta började banka fruktansvärt hårt, det var som en sten. Den tyngden som föll över mitt bröst var som en stor jävla tågvagn. Jag reste mig och gick ut genom fönstret ut på balkongen. Jag stängde fönstret bakom mig.

Det var mörkt och kallt ute. Jag kände blickarna från insidan men orkade inte bry mig. Nu i efterhand har jag fått reda på att hennes ex endast gjorde det för att se hur jag reagerade. Men jag är så fruktansvärt besviken på att hon ändå berättade även fast att hon visste hur jag skulle reagera. Ute p balkongen satt jag på det låga räcket i den kalla vinden. Just då kändes allt inte verkligt. Men efter ett tag kände jag att jag var tvungen att göra något. Jag ställde mig upp och tänkte hoppa. Vi var på 3e våningen och det fanns grejer på marken man hade dött av eller iaf skadats svårt. Men då när jag ställde mig på räcket så öppnades fönstret och hennes ex kom ut. Jag visste hela tiden att det han sa till mig efter att jag satt mig ner och vi började prata var bullshit. Han brydde sig inte alls.

Det gick inte ens en vecka innan jag mådde så dåligt att jag började skicka hat till både henne och Daniel på ask. Båda fattade ju att det var jag och dagen efter så var det min sista dag på min dåvarande skola. Jag blev avstängd för framför allt mitt välmående men också för att hon inte skulle må dåligt heller. Jag var sjukskriven i lite mer än två månader. Under den tiden hade jag inte tillgång till varken mobil eller dator. I början satt jag bara och stirrade ut i regnet och gjorde ingenting. Mamma var tvungen att vara hemma med mig då de inte vågade lämna mig ensam. I mitten av november 2014 så började jag på min förra skola. Där gick jag klart nian och målet var att behålla betygen och att få så få betyg sänkta. I somras gick jag ut med 250 merit och kom in på förstahandsvalet Teknik i Täby. 

Detta blev lite långt kanske men aa nu så lite kortfattat förstår ni vad jag menar.. Kanske kommer ett kortare inlägg ikväll. Hörs! :)

Likes

Comments

Idag är det 14 år sedan terrorattacken mot World Trade Centre i New York. Att se bilder och klipp från denna fruktansvärda dag berör många världen över. Hur kan man med vilje vilja splittra familjer, döda helt oskyldiga människor och sätta en hel värld i skräck? Jag tror att alla hört mycket om 9/11 så vi behöver liksom inte gå in på det..

Iaf nu har det varit en lång vecka och jag tror att både jag och många andra är trötta. I morgon kommer ett längre inlägg om den där händelsen förra hösten som var en del av min jobbiga period under högstadiet..

Men men, detta blev lite sent så funderar på att sova så.. Men hörs imorn! :)

Likes

Comments

​Morning! Typiskt skall man ju börja klockan 8:20 en fredag och såklart är man ju svin trött efter en lång vecka.. Hur som är jag extra trött då jag fick lite ångest över en grej igår kväll och hade svårt att sova. Jag har alltid kunnat sova ordentligt ända sedan den jobbiga tiden i högstadiet men igår fick jag som sagt lite ångest över en ny grej.. Men men blev en liten kort uppdatering för behöver dra nu så hörs ikväll! 

Likes

Comments