VARSÅGODA;-)

Hej vänner! Mår ni bra? Jag vaknade upp från en välbehövlig nap för en stund sen. Idag i skolan har vi gått igenom en MASSA nytt, som till exempel: Om trapezius är en antagonist eller synergist i en specifik övning - typ. Något ni känner igen? ;-) Huvudet är tämligen urpumpat efter all ny info, känns som att jag bränt 1000 kalorier idag bara på att tänka..🤯
När själva skoldagen var över så stannade jag & några klasskompisar kvar i ”vårt” gym och tränade. För min del blev det teknikträning på utfallsteg & styrketräning för lilla magen. Jag måste säga att jag är är otroligt tacksam för att få träna med dessa människor varje dag. Vi hjälper & pushar varandra, och jag har fått så mycket ny inspiration!!

Nej men oj. Viiilken kvällsmat jag komponerade ihop förut. Jag vet verkligen inte var jag fick ”receptet” ifrån, det bara dök upp i hjärnan när jag tänkte igenom vad som fanns hemma. Nåväl, det blev riktigt smarrigt och jag vill faktiskt dela med mig så att även ni kan njuta av denna kvällstallrik ;-)
1 dl havregryn
1/3 dl hallon
1/3 dl blåbär
2,5 dl vatten
1/2 tsk salt
Blanda allt i en kastrull. Koka upp och låt koka på svag värme i några minuter under
lätt omrörning.
Häll gröten i en djup tallrik/skål och toppa med en rejäl klick vaniljkvarg och en skvätt mjölk.

Lova mig att ni testar nu;-) Ni vet ju vem ni ska ge cred sen :P

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vad fin du är! <3
nouw.com/evelinarou
mollysvedin
mollysvedin,
Guuu så fin du är 💗😍
nouw.com/mollysvedin