vad ni missade sommaren - 19

Tjenare i höstrusket! För att pigga upp lite nu i mörkare tider så har jag valt att slänga in ett inlägg med de stora sakerna jag gjorde i sommar - men som jag missade att dela med mig av. Hoppas ni åtminstone tycker att det är liiite kul att ta del av;


I början av juli drog jag & la familia(=Mamma, Anders, Isak, Alfred & Emma, Amanda & Kenny, Olle) till Götet för att se Metallica spela på Ullevi. Första destinationen för tripen var huset lite utanför Göteborg som vi hyrde. Där fixade vi oss i ordning innan vi tog bussen in till stan för att käka.

Precis när vi klivit av bussen så kom Anders på att han hade glömt konsertbiljetterna i huset :(((, så han & Alfred fick åka tillbaka igen, medan vi andra tog in förrätt och lite läskande på ett italienskt ställe.

Vädret var tip-top och slutet av konserten likaså. För i början kände jag inte igen en enda låt, men på slutet däremot - blev det riktigt mäktigt! Får ni chansen att gå på Metallica nån gång tycker jag att ni ska ta den!! Jädrar!


Dagen efter var Universeum inplanerat för hela bunten. De som var mest taggade var nog jag & Olle, som båda tycker att djur är superintressanta! Så det var lätt höjdpunkten där inne - alla djur. Ibland när jag & O inte hittar något att se på Netflix så brukar vi liksom rulla igång nåt naturprogram, hahah..


I slutet av juli går ju FDD av stapeln i grannkommunen. Även i år var jag där alla dagar, man vill ju inte missa nåt ;-) Första & andra kvällen förfestade jag & tjejerna hos min fina vän Julia & hennes Erik. Sista kvällen var både jag & Olle trötta, så vi satt på hans veranda bara vi två och hade föris tills vi blev hämtade av Johan, Julia & Stina.

Skulle jag ge årets ”dans” ett betyg får det bli 7/10!


När det var dags för Arvika Hamnfest så tog jag, Julia & Stina J’s bil dit, där vi direkt checkade in på fin-fina Clarion hotell som skulle bli vårt hem under hela helgen. Om jag inte missminner mig - så förfestade vi ena kvällen med Jenny & Anna-Mia, och andra kvällen själva - då vi också körde världens galnaste förfests-”lek” innan vi drog till festivalområdet, hahah ;-) Vad gäller artisterna så var Petter favoriten!!! Vilken kille.

Denna weekend får nog 6/10 - umgänget var bra, hotellfrukosten var guld värd, men vädret kallt.


12 augusti kl. 05:30(!!) styrdes skutan mot ULLAREEEED! Jag & min svägerska Elsa hade planerat det lite löst, men det blev av!!! På vägen ner gjordes två(?!) mat-stopp innan klockan hunnit slå 11:00 - på bästa MAX & vid Rasta. Hur hungriga ens - som åt två mål mat redan på vägen?? Skräll oss ;-)
När bilen stod i rutan på Gekåsparkeringen greppade vi förväntansfulla varsin kundvagn och steg in i varuhuset - och klev ut 6(!!!) timmar senare. Jag köpte mest en massa inredning till lägis. Hade för mig att Gekås var ”B” när det gäller sånt, men tji fick jag. Efter den lååånga dagen checkade vi in på ett B & B. Tror vi däckade redan 21:30, lagom trötta i fötter & ben....

Denna lilla resa var himla mysig, det är inte ofta jag & Elsa hittar på något tillsammans, bara vi två!


Helgen innan jag skulle börja skolan styrde jag kräftis tillsammans med ett gäng goda vänner i min sommarstuga som ett ”sista happening”. I början av kalaset var det mest mysigt, och i slutet blev det mer galet hahaha. Till exempel: så skulle Andreas ligga på taket när vi skulle flytta hans bil för att jag (som var nykter!) skulle kunna köra hem oss?! Hahah galning.
Det var delar av min sommar det, man vill ju tillbaka :-(

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men åh vilken härlig throwback till sommaren! Så himla underbara bilder :'Didanilssonphoto.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229