TVÅ GÅNGER PER NATT

Godkväll! Skrääääll att inte jag kan sova.. Har haft lite av ett sömnproblem sen jag va 13 typ.. Antingen så kan jag inte somna(jaaa jag har försökt redan) eller som det oftast är - så vaknar jag minst två gånger per natt, oftast en gång vid 03 och sen vid 05... Tröttsamt! Haha, vad vitsig jag är..;-) Det händer nästan aldrig att jag somnar i tid och sussar mig igenom hela natten.. Kan inte ens minnas när det hände sist tyvärr :-(


Här har vi en som kan sova i alla fall - Olle’s lilla katt. Finns ingen mysigare än lilla Sune, ni skulle bara veta huuur go & knasig han är <3


Jag tänkte att vi kan snacka lite nyår! Har ni några planer ännu?
Jag & Julia har börjat prata på det så smått... Även om det känns som att det är länge kvar - (ändå bara 6 veckor för att vara exakt?!!) så kan det va skönt att ha klart för sig vad man ska hitta på med för skoj.
Ifjol slog vi ”på stort” hela tjejgänget och firade ”ett äkta nyår” - som nån av girlsen så fyndigt sa. Vi festade ju(som ni säkert vet) till det med finmiddag hos Jenny som följdes upp av utgång på Brant’s i Branäs. Äkta nyår = fira på en skidort.
I år vette tusan vad det blir, kanske att vi ger Branäs en andra chans. Dels för att både Julia & Jenny bor nära vilket gör det himla smidigt, och för det andra för att vi vill ha revansch från förra året. Ifjol blev det inte lika roligt som förväntat, fast det var absolut inte tråkigt!! Men - folk som är ”Branäs-veteraner” sa till och med att nyårsfesten 2018/2019 var sämre än den varit föregående år... Fingers crossed för en mer lyckad fest detta år då - om vi drar dit!

Gillar

Kommentarer