träningspass till er & mycke mer:

Hallöj! Lördagen är (redan) här!

Jag jobbade in fredagen genom att köra dubbelpass på måndag och trippelpass(!!) av arbete under onsdagen. Så jag & O var lediga tillsammans igår - sååå skönt🤍
Vad gjorde vi med fredagen då?
Vi tog sovmorgon, jag tränade, det blev en prommis med Julia medan han var på innebandy(va BRA!🙃) och sen käkade vi tacos(MUMS) i soffan på kvällen. Inte långt kvar tills nya soffan kommer nuuuuu, vi längtar ihjäl oss!!!

Träningspasset jag tog mig igenom igår får ni här:

1. Marklyft

2. Latsdrag

3. Knäböj

4. Bänkpress

5. Upphopp på däck

6. Rodd i räcke

7. Utfallsgång

8. Armhävningar mot stubbe

9. Crunches i tre led

10. Tåhävningar

Körde varje övning i 40 sekunder, vilade 20 sekunder och upprepade tre gånger(med 2 minuter paus emellan) = tre varv. Med andra ord så blev det en styrkecirkel för hela kroppen. Go’ genomkörare, nu när det inte blivit nästan NÅN träning på sistone. För att hålla reda på tiden använder jag appen ”Tabata timer” - som räknar ner åt en, tips!


Jag är sådär ”gôtt” trött i kropp & knopp efter en heldag i skogen. Olles föräldrar frågade igår om vi hade lust att bli med på kolbullegrillning idag. Mysigt tyckte vi, så vi slängde oss med. En mini-vandring senare befann vi oss vid Stackalstjärn där jag tillsammans med sambo, svärisar & svägeska metade en aning, stekte kolbullar & fikade. Jättehärligt, när solen väl kikade fram! ;-) Vi njööööt verkligen, trots lite blöta & kyla.

Jag känner mig så hemma i skogen. Var ute mycket som liten, och har alltid bott ett stenkast från de gröna trädtopparna. Det kan jag sakna som f*n här i Sunne, att det är en bit till närmsta dunge.. Nästa bostad blir ”på landet”(långt från Sunne om ni frågar mig), det är både jag & Olle rörande överens om!

Tittaaaaa vilka vyer, Lysvik ÄR väl det finaste🤍


Ikväll stod hemma-pasta på agendan. Vi visste inte vilken typ av pastarätt vi ville göra, men efter lite Googling lät jag Olle bestämma - Ravioli landade det i. Resultatet? Såååå smarrigt! Ska jag vara ärlig så var det killen som stod för allt med själva bakandet(?) av pastan, jag fixade bara allt runtom. Det blev verkligen lyckat, O är så jäkla duktig på matlagning??? Trodde jag var hyfsad i köket, men han slår mig snart på fingrarna där.. :P

Hoppas ni har en bra lördag! Vi ska se SVERIGE - KROATIEN och sen nån film innan bedtime..🍿 ”Tack & godnatt” så länge!

Gillar

Kommentarer