Sun is shining

Hallöj! Då befinner vi oss i årets tråkigaste månad tänker ni. ”Knappast!”, säger jag! För ännu ett par utedagar(och en massa annat) har hunnits med den senaste veckan. Här ligger man i! Blir ju sugen när solen väl visar sig, och det är så skoj när vi är ett helt gäng som hittar på aktiviteter! Sa ju att vi fått blodad tand ;-) Pulsar ni omkring i snön nåt? (Har ni snö??)


En av de ovan nämnda utedagarna tog plats för nån helg sen, då jag, Olle 1, Olle 2(haha), Julia & Axel tog en spontanare till en tjärn utanför Sunne. På vägen dit sladdades det lite väääl nära dikena(jippie🙃) och väl framme grillade och myste vi ett par timmar i solnedgången. Var nära att kissa i byxan av skratt när Olle & Axel typ lekte matlagningsprogram där de skulle laga hamburgare & majo från grunden. Kan säga som så att resultatet blev halv-råa pannbiffar & en spy-liknande sörja - hahah va GOTT!


Huuuur underbart ser inte detta ut?☀️

BILDBOMB(sorry) från friluftsdag numero dos som gick av stapeln nu i helgen. Jag, min sambo + en drös kompisar åkte till Lisjön i Lysvik. Där hände mycket kan jag säga - vissa spelade hockey, andra pimplade och ett par körde cross. Får inte glömma att vi grillade heller! ;-) Jag & O gjorde toast i smörgåsjärn över öppen brasa och satan va gôtt de va. Största tipset, KÖP ett sånt järn!

Själv lirade man hockey, men fick FETT ont i fossingarna och kastade därför in handduken ganska snart :-( Så jag, Julia & Sara strosade mest runt och njöt av vädret. Olle sa i bilen påväg hem: ”oj så fin färg du har fått i ansiktet?!”. - soldyrkareN Fanny är numer brun i ansiktet. Eller halva fejset ska sägas, i pannan där mössan täckt hyn är jag fortfarande superblek.. Snyggt🙂👍🏻

Gillar

Kommentarer