SUC-fkn-CÉ !

Hörde jag drinkkväll? ;-))

Igår träffades jag & tjejerna hos mig för första gången på ett tag för drinkkväll i Halloween’s tecken. Det blev succé! Vi gjorde som så att alla ansvarade för att köpa med ingredienser till varsin drink. Sedan fick var och en i turordning blanda till den drink man valt och bjuda alla andra. Vi tog dock ett glas i taget, så vi drack alltid upp drinkarna innan det var nästa persons tur att vara bartender. Hänger ni med på upplägget?

| Olle var med en sväng innan han drog iväg till sina grabbar |

jäkla kul idé iallafall, som blev mer lyckad än vi först trodde! Sammanlagt drog vi i oss 7(!!) olika cocktails(för jag gjorde två). Det bjöds bland annat på Piggelindrink, Cava-Aperòl och Bellini. Majas tropiska dröm & Idas glassdrink var uuunderbart goda(& annorlunda!), det var mina favoriter under kvällen! Vi poängsatte alla drinkar efter att vi smakat dem. Det glömdes såklart bort att vi skulle redovisa poängerna i slutet av kvällen, promillehalten blev för hög innan vi hann komma till det gissar jag!

Drink 1 / välkomstdrink - Strawberry Daiquiri á la Fanny. Den blev hemskt stark(körde i för mycket rom hehe) men annars var den helt ok! La läskiga ögon-godisar på som en detalj också ;-)

När vi börjat smutta på första glaset så var det dags att sätta sig till bords och inta plockmat, mumsigt! Mellan tuggorna så catchade vi upp en del. Välbehövlig kväll för mig - som haft en otroligt tuff vecka känslomässigt...

Förutom att dricka drinkar & käka plock så körde vi ett par lekar & utmaningar - det bjöd på flabb! En av utmaningarna gick till som följer: Deltagaren skulle ha ögonbindel. Sedan placerades ett glas med någon sorts alkohol i dennes händer och deltagaren skulle gissa vad som fanns i glaset. Gissade man fel var man tvungen att halsa innehållet, vilket var surt för de som gissade fel på renspriten!!! :P Usch, gåshud på ett dåligt sätt hahah!

Här har ni halloween-tjejerna. Julia fastnade lite dåligt på bild men vad gör det om 100 år?;-)🤍

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Hoppas du får en fantastisk helg vännen <3

nouw.com/evelinajosefines
Faannylindh
Faannylindh,
Tack snälla❣️
nouw.com/faannylindh
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vad mysigt! Och så roligt koncept att alla fick blanda varsin drink åt varandra.

nouw.com/agnesmathilda
Faannylindh
Faannylindh,
Jättemysigt! Ja det var verkligen kul, recommend 😉
nouw.com/faannylindh