STOCKHOLMS SKÄRGÅRD 2019 - lejonkungen

Halloj mina vänner! Tänkte berätta hur jag & Olle hade det under dag två av vår weekend i Stockholm. Here we go;

Titta, vilken skön morgon! Vi gick upp strax efter 8 och käkade frukost, och kolla utsikten från vår balkong vid den tiden??? Stråålande sol?!! En bättre start på dagen går väl knappast att få eller? ;-)

Efter frullen så tog vi pendeln direkt från Nynäshamn till Mall of Scandinavia! Jag hade faktiskt aldrig besökt det köpcentret förr?! Det var fint & stort, och både jag & Olle(!!) shoppade. Han var minst lika taggad på att handla grejer som jag, vilket var en jäkla tur. Jag köpte bland annat en kjol, underkläder och en träningstisha - hojta till om ni vill ha en haul ;-)

Vi tröttnade på köpcentret efter ett par timmar, och lagom trötta i fötter och ben åkte vi in till Stockholm stad där vi strosade runt i butiker och åkte elsparkcykel(?). En av Olles önskningar under denna resa var att vi skulle besöka Swedish match, så självfallet gick vi dit! Där vankades det snus-fika. Ja, ni läste rätt. O beställde in en kaffe, och till det fick han en redig prilla lössnus i en liten skål. Sen satte vi oss där vid ett bord och njöt av att vila benen, ja, och Olle njöt av sin lilla fika. Gissa om han var nöjd? ;-)

Efter snus-fikat så inleddes en jakt på att hitta en mysig bar där vi kunde beställa något gott att dricka. Vi hamnade tillslut på Hallwylska muséets innergård - utnämnd till en av Stockholms bästa tydligen?! Jag sippade på en supergod jordgubbsdrink medan Olle beställde in en bira. Där chillade vi sen i en halvtimma - snackade, tittade runt på folk som hade 40-årsfest och myste i kvällssolen...<3

Sen var det dags för oss att dyka upp på restaurang Eataly, där vi hade bokat ett bord. Jag åt en maaaagisk Lasagne men Olle däremot, käkade nån spenatravioli som han inte var alls nöjd med.. Stackarn :-( Har dock lite synpunkter på personalen - det kändes som att de ville att vi skulle gå, de frågade aldrig hur maten smakade, om vi ville ha något mer att dricka osv.. Det förväntar man sig när menyn ligger på den prisnivån som den faktiskt gjorde..! Blev inte mycket dricks där inte. Verkligen synd, eftersom själva lokalen och atmosfären var riktigt härlig!

Så, efter det kanske nåååågot misslyckade restaurangbesöket så hoppade vi på varsin Voi till Rigoletto där vi såg självaste Lejonkungen! Inte nog med det så satt vi faktiskt på VIP-läktaren ;-) Extra benutrymme, hållare till popcornen, skinnstolar... Nice! Ska vi prata om själva filmen - så är den nog den bästa jag sett på bio, det är både jag & Olle överens om! Så har ni inte gjort det än - SE DEN!!! Dagens höjdpunkt, helt klart.

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Såå fina bilder!!
nouw.com/ellenholmberg