STOCKHOLMS SKÄRGÅRD 2019 - klippor

Så, var dagen kommen - då det var dags att ta farväl av vårt rum på Skärgårdshotellet. Hotellupplevelsen var helt okej, det bästa av allt va havsutsikten! Själva hotellrummet var lite gammalt och frukosten kunde ha levererat något snäpp bättre.. Förväntningarna fanns där, eftersom det inte var helt gratis att bo på detta boende. Faaast nu i efterhand kan jag erkänna att vi inte brydde oss värst mycket om standarden, för vi gjorde inget annat än att sussa där ändå ju. Skulle jag ge ett betyg av helhetsupplevelsen så blir det 7 av 10.

Innan vi for hemöver så drog vi till Knappelskär för att sola & bada vid klipporna, underbart väl? ;-) Det krävdes dock en redig promenad från parkeringen på nån/några kilometer innan man kom ner till vattnet, men det var det värt. Vi letade åt en klipp-plats, bredde ut våra saker och skulle preciiiis lägga oss till ro - när en äcklig jävla snok kom simmande snabbt som blixten, rakt emot oss(!!!!) genom vattnet och som sedan la sig tillrätta på en sten precis nedanför oss... Om jag skrek?:) Jo, tack, JAG HATAR ORMAR..! Fick be Olle att vi skulle byta ställe, så det gjorde vi. Vi rafsade ihop alla tillhörigheter och knatade några hundra meter bort, där vi la oss på ett ställe som var mer öppet, och turligt nog - bättre på många sätt och vis. Så allt kanske händer av en anledning..? Nu flummar jag iväg här..

Nåt fiske blev det aldrig, trots att det var lite därför vi bodde i Skärgården.. :-( Det var lite tråkigt, men fiskesuget fanns inte där för varken mig eller O. Han åkte dessutom på fiskesemester till Norrland i söndags och är borta ända tills imorrn. Så förhoppningsvis är hans fiskebegär stillat med råge ;-)

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Ser helt underbart ut! Och vad läskigt att träffa på en orm <3nouw.com/malinhardstahl
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
vilket mys 🥰🙌🏽💛💦nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229